Kızlar eşimin işi dolayısı ile çok cinsellik yapamıyoruz 3-4 günde bir hamileyken hergun oluyordu 🤷
Neyse asıl konumuz kızım biz ne zaman bişey yapacak olsak huysuzlugu tutup uyanıyor 😂😂😂 garezi var yani geçen bı post açmıştım cinsellik için böyle geciktirici işte zevk veren fln bisiler almıştım tam onu deneyelim dedik ve kaldık hiç bişey yapamadan sizin de çocuklar böyle midir ? Yada nasıl denk getiriyorsunuz ? Uyudu uyudu tam biz bisiler yapalım dedik ve uyandı 🤣🤣🤣🤣 ah güzel kızım kardeş istemiyor 😂 şaka maka bı yana daha 3.5 aylık bnde istemiyorum
Komik mi değil mi cozmedim
bosverneyapcan gece çok geç saatlerde birlikte oluyoruz kızım derin uykuda oluyor gecede uyanma huyu yoktur o yüzden keyfimiz istediği kadar yapıyoruz 😂
[silindi]
bosverneyapcan bizim oğlumuzda yok şuan çok şükür 🤭
bosverneyapcan bi kereliğine annene bırak bebişi ve keyfine bak😂♥️🥰
Benim kızımda 1.5 yaşında diş çıkarıyor ne zaman başlasak aradan biraz zaman geçince uyanıyor yarı da kalıyor tabi bazen bizi ödüllendirip uyuduğu da oluyor 😁
minnakkizim oh mis bizimki zır pir uyanır sagolsun
[silindi] büyük sıkıntı Allah korusun🤣 kocamın yüzünü göremiyorum sayesinde 😂😂😂
Heyyo bizimkide bizi ödüllendirse keşke 🤣
minnoskiz annem başka şehirde yaşıyor burda olsa gönül rahatlığıyla bırakırım. Ama kv asla bırakmam 😂 yakın o bize ama 2 aylıkken bebeğim ben çok yoruldum babasına verd biraz kestireyim deidm oda anasını aramış gelmiş çocuğuma sütten misir unundan ve şekerden mama yapmış o gün bitti bende güvenim yok yani ben gidersem görürler ancak kavga ettim
bosverneyapcan kızım daha küçükken o uykuya dalar 15 20 dk tam. Dalmasını bekler öyle halelderdik işimizi şimdi 19 aylık bir sıkıntısı olmadığı sürece geceleri uyanmaz biz bu zamana kadar ya 2 ya 3 kere yarım kalmıştır sağolsun canım kızım 😂😂
bosverneyapcan benim kızımda öyle sevişmeyi bırakın sarıldığımız zaman bile uyanır sızlıyor bi yerleri resmen kafam rahat sevişmeyi özledim 😃 bende hep dalga geçeriiim kardeş istemiyor diye 😊
Den2017 hahahah bende aynısını diyorum valla ya uyusa bile aklımda hep uyanacak mi uyandı mi derken rahatlayamiyorum bile
TombulHatun çok iyi 😁 bizimkide öyle olur mu acaba 😂 bide uyandı uyanacak derken kendimi adapte edemiyorum ve rahatlayamiyorum bizim biraz gaz problemimiz vqr 🥹onun için her saniye uyanabilir
bosverneyapcan 4 aya kadar bizde gaz problemiok yaşadık o yüzden uyur uyumaz işe koyulurduk düzene girene kadar eski ilişki şeklini bekleme zamanla oturuyor 😉bak şuan akşam en geç 10da uyuyor ondan sonra gece bizimdir 😂😂
TombulHatun oh maşallah inşallah bizimde düzene girer yani ilişki çok önemsemiyorum aslında o düzelsin iyi olsunda 🥰 meleğim benim. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın ayaklarına taş gozlerine yaş değirmesin inşallah 🤲💓