Kızlar 🤗size bir sorum olacak. Benim eşim erzurumlu. Eşim de pijama kültürü yok evde şort giyer yaz kış yatakta baksırla yatar.bu gittiğimiz terlerde de öyle Ve bende pijama kültürünü bi türlü alıştıramıyorum. Bi sohbetinde biz doğunun erkekleri böyledir diyip beni alıştırmaya çalışıyo😅aynı durumda olan var mı

Nur-12345 sevgilim sürekli boxer giyer evde ben seviyorum😂 başka yerlerde eşofman tabii ki

Lalderiin tek başıma bende seviyorum canım şikayetim o yüzden değil 😅benimki her gittiği yerde aynı eşomanı giysede yatağa gireceği zaman çıkarır

Nur-12345 benim eşim Egeli o da aynı şekilde pijama sevmez ama doğuda yaşadığımız için mecbur yatarken giyiniyor 😂😂😂

Nur-12345 yatakta giysin sorun deyil bence ama aile ortamında tabiki giymesun tek derdin bu olsun. 😀

Nur-12345 benim eşimde pijama giymez hep baksırla yatar evdede şortla dolanır💁🏻‍♀️

Nur-12345 baksırla dolaşması bence daha cazip rahatsız etmemeli diye düşünüyorum 🥰🥳😎😇

ALEV31 yok artık o kadar büyük olmaz bağlamak ta ne 😂abartılıyor bence düşünmüyorum insnaın vajianaısnı parçalar herhalde 🧐

ALEV31 canım orgzm nasıl oluyosun o kadar büyükse cerrahi işlem görecek kadar🤷🏻‍♀️