Defnehazal idrar gibi görünüyor ama değil mesela kokusu yok rengi şeffaf bazende hiç boşalmadan rahatlanabilinir 🙈
Part 8 G Spot (secret point)
Sedam60 evet kesinlikle doğru noktaya parmak bastiniz 🤭😂
Defnehazal Hayır kadınlardan öyle sıvı gelmiyor zevk suyu akıyor
Uyuyankoala benim eşim de yapmaya çalıştı çok kez ama olmadı yani bilmiyor da pek ben de bozuntuya vermedim yapamıyor ama ne yapmam lazım
minnakkizim anladım canım teşekkür ederim
Uyuyankoala anladım canım ben sandım fazla sıvı geliyor 🤭
Daha önce hiç bu kdr faydalı bir bilgi okumamıştım:)
Manolyaaa aslında kendini keşfetmen lazım g noktasını bul vulva denilen bir yer var arastirsan görürsün o noktaya parmak basınca olan oluyo zaten insanın bacakları titriyor boşaldığı zaman gerçekten o haz ilişkide bile olmuyor
Defnehazal Yani bazen sıvı geliyor bazen gelmiyo titriyosun çok değişik bişey bende eşimle kesfettim bunu 🤭🙈
aykirikadin valla cook güzel yazmışssınızda size sorum olacak bu msajların nasıl yapıldığına dair video falan varmı yabancılarda youtube da var demişsinz ama izlemeden cesaret edemiyorum varmı sizinbildiğinz bi isim onla arayım
Bsrkaya Merhabalar yaptikdan sonra kendinizi nasil hiss ediyorsunuz? Ben yapdikdan sonra çok utaniyorum ve yapdigim gün çok kötü şeyler oluyor hep ağlıyorum yani ewimle kavqa ediyorum sorunlarim oluyor ama yapana kadar rahatlıyorum ama bktdikden sonra çok üzülüyorum sizlerdede öylemi oluyor? Yapdikdan sonra uzuleceginiz bişey oluyormu?
4 senedir orgazm olamayan ben ilk sene biraz zevk alıyordum doğumdan sonra o da gitti sezeryandı bu arada neden böyle oldu anlamıyorum bisey de diyemiyorum istiyorum ama zevk sıfır
Uyuyankoala ben bı kere titremistim ama rahatlamadim başka da olmadı zaten ,😂 bende neden titredim diye düşünüyordum niye rahatlama olmadı acaba ?
aykirikadin bunu denedim ve sanırım başardım uzun yıllardır orgazmı sadece tek başımayken ve klitoral dokunuşlarla hissediyordum, yine tek başıma denesim bu yöntemi ve oldu sanırım ama klitoral kadar zevk alamadım ilk sefer olduğu içindir belki de bunu hep denemem mi gerekiyor acaba tam bir zevke ulaşmam için ve sonrasında eşimle ilişki esnasında da kensiliğinden olacak mı bu alıştırmalar sonrasında?
MSM Hayır canım niye üzüleyim
Selin25 4 sene mi aman allahım lohusalıkta bile zor dayandım daha neler 😂😂
aykirikadin @elifdedimbededim canım bunu oku arkadaş güzelce anlatmış belki yardımcı olur bu yazı😊