Ya ilişkiye girildi banyo yaptım neyse yattık şimdi geri istiyorum adam yok diyor erken kalkıcam vs. Kucağına geçtim bide yanlışlıkla ezdim heralde ağrıdı temelli uzaklaşmak zorunda kaldım 😂 valla gülsem mi ağlasam mı bilemedim canım sıkıldı uyuyum diyorum oda olmuyor işin garibi ben mi anormalim bilmiyorum hep geceleri oluyor bu istek 😒🤦‍♀️

Bende de oluyor ilişki bittikten dus aldıktan sonra istek. Ama neden oluyor anlamış değilim. Rahatlamışda oluyorum ama tekrar istiyor. Ben dillendirmiyorum hiç. Hiç canım istemiyormus gibi yatıp uyuyorum daha yeni yaptık zaten yeni dus almışım bidaha bidaha uğraşamam vallaa 😂😂

Sjkdbxldgr Eee sonuç?Napalim yani?Azginsin demk ne diyelm istemiyorum diye reddedn bi adami zorla ilsikiye sokmya calismk gurursuzlk gbi

5 gün sonra

Bsrkaya galiba istemeyeceğini düşündüğümüzden mesela isteyeceğini bilsem isteksizlik başlıyor 😂 galiba rahatlıktan 🤣

Mrv01 aman He de geç 😂 madem onlara ne neden giriyorlar posta yada neden bu uygulamadalar direk kids te takılsınlar sjkdjd ben hem tuaf geldiği için saçma bir durumda olduğumu bende farkettim hemde gırgır şamata olsun gibisinden açtım postu işine gelmeyen postun başlığını okuyup daha da içeriğe girip sonuna kadar devam etmesi de tuaf madem okadar sizene neden sonuna kadar okuyorsunuz shkdjd

Sjkdbxldgr Bende de geceleri daha çok istek geliyor 🤭 ben başıma geleceği bildiğim için eşim boşaldıktan sonra yanında biraz uzanıyorum ve tekrar istediğimi söylüyorum tekrar oluyor bazen boşaldıktan sonra hiç çıkmadan tekrar devam ediyoruz 🤭 sizde öyle yapın bence gevşemeden tekrar isteyin gerekirse kucak dansı yapın erkeklerin hoşuna gider ve cinsel içerikli şekilde konuşun karşı koyamaz 😂

Sjkdbxldgr sen bu millete bakma e bizene yazmışlar sizeneyse cevap vermeyin canım. O durumlarda teklif et redderse eline kuvvet yapacak bir şey yok kendine dokun rahatlat yoksa uyuyamazsın

buralardayenibusely öyle yapıyorum malesef 🤦‍♀️😂 adet oldum 6. Gün bugün yarın banyo yaparım büyük ihtimalle 1 haftadır dört gözle bekliyoruz. Ya bide içince istediğimiz performansı alıyoruz ben tercih etmiyorum da eşim de uzun sürmesi için vs. Daha etkili oluyor sprey ve içme harici bir öneriniz varmi 😶

gizlibirisi01 boşaldiktan sonra hiç cikmadan nasıl devam edeyim içimde yok oluyor hissetmiyorum resmen eşimde boşalma sonrası agri yapıyor dokunmak vs. diyor

Sjkdbxldgr Erkekten erkeğe değişiyor demek ki eşimde öyle olmuyor boşalsa bile 3-4 dk hala aynı 🤭 ama seni anlıyorum tekrar istemeni hiç bitmesin istiyorsun bazen 🙊🙊