Ruyaa 22 yaşındayım ve babam orayada pek götürmez beni çünkü evde kaldın diyorlar etiket gibi yapıştı üstüme

Ariel22 yaşın ney ki evde kaldın hiç takma cnm bazıları 28/30 yaşlarında yeni evleniyorlar aldırma kim ne derse desin

Ruyaa erkek arkadaşımda öyle diyor ama herkes deyince üzülüyorum kendileri 16 yada 17 de evlendikleri için beni böyle görüyorlar onlarada hak veriyorum yaşadıkları zamanla benim ki aynı değil

Ruyaa yaşadığımız devire, diğer şehirlere göre aradaki farktan dolayı. Mesajlarda okuduğum kadarıyla bir baba-anne kızına evde kaldın diyorsa geri kafalılık, cahilliktir bu başka açıklaması yok.

Ariel22 22 yaşında millet okuyor Allah aşkına ne evlenmesi kınamak istemiyorum ama anneleriniz babalarınız evlendirmek için mi dünyaya getirmiş sizi çözemedim millet kızı yanında olsun geç evlendirir sizinkiler dünden razı sanırım kocayla evlendirmeye. “Evde kaldın” aşağılayıcı bir laf

Lalderiin sen kaç yaşındasın böyle konuşuyon Ben 23 yaşımda evlendim ve kimse kimseyi zorla evlendirmez bunu kafana sok çok bilmişlik yapma geri kafalıda cahilde sensin

Ariel22 sen diyon Ailem dışarı çıkmamı izin vermiyorlar o erkek arkadaşı nasıl buldun pencereden mi haberleştiniz

Ruyaa siz zorla evlendirilmemişsiniz ama doğuda olan şeyler bunlar kimi kandırıyosunuz bazı ailelerde hâlâ görücü usulü, zorla evlendirmeler oluyor hiç mi haber takip etmiyorsunuz? Okumak güzel bir şey belki dünyadan haberiniz falan olur öneririm size.

Lalderiin bence sen git iyice tanı doğuları sonra konuş tatlım her kafadan bi ses çıkar kimi kötüler kime iyi der

Ruyaa yok valla heyecan aramıyorum burda okuduklarımın bazıları garip bazıları komik bazıları üzücü geliyor ondan şaşırıyorum😂😂 yoksa herkes kendi hayatındaaaa

Ruyaa ben İstanbul’da yaşıyorum okurken dikkatli okuyun

Ariel22 e o kadarda baskı altında değilsin okuyon erkek arkadaşın var sen diyorsun evden çıkamıyorum ????

Ruyaa ya ben diyorum ki ağrıya gidince çıkamıyorum İstanbul’da tabikide istediğimi yapıyorum sadece ailedeki teyzeler halalar sürekli evde kaldın diyor bu

Ariel22 Aman o teyzeler o halaları dinlersen işin çok takma işte

Ruyaa takmıyorum zaten daha çok gencim ya evlilik zor bi şey korkuyorum zaten