• Muhabbet
  • Aldatıldığımdan şüpheleniyorum yardım?

Eskobar kadınlar yuvamı nasıl kurtarabilirim derdine düşüyor. Herkesin tahammül seviyesi aynı değil. Eşim benim de böyle yapsa umrumda olmazdı. Gidebilecek bir ailem de yok üstelik. Çok şükür ki işim var diyorum. Yarının insana ne getireceği belli değil. Böyle erkekleri gördükçe midem bulanıyor.

Cicekliperde kadını güçsüz sayıyorlar çevre baskısıyla iki cahilin laflarıyla olay nerelere geliyor insanın bir ömrü var böyle haysiyetsizler için heba etmeye değmez bir saniyesini bile

Sayko Bu nasıl bir evlilik okurken yoruldum. Herşeyi gizliymiş zaten bu adamın böyle evlilik olmaz eşler arasında gizli hiç bir şey olmamalı. Oluyorsa zaten aldatılma olayına kesin gözüyle bakabilirsin geriye sadece kanıt bulmak kalır

Sayko bende benzer davranışlar yapan eşim tarafından aldatildigimi 2 ay önce öğrendim yaklaşık 4 aydır birliktelermis, benim telefonumda mail hesabını açmıştık öyle olunca internet aramalari konumu falan hepsini görebiliyordum my activity uygulamasından, aldatıldıgimi da o sayede öğrendim zaten, öyle yazışmaları falan gorebilecegin bı program bilmiyorum ama sen öyle hissediyorsan öyledir, bende hissediyordum ama kanitlayamiyordum eşimin telefonu hep ortadaydı ama meğer kadınla anlaşmışlar ikisi de evli olduğu için belli saatlerde sadece mesai saatlerinde görüşüyorlarmis o yüzden telefonun ortada olması da güvenilir olduğu anlamına gelmiyor yapacak olan yapıyor

Eskobar yok canım o söz öyle değil kesin o erkeklerin işine gelmediğinden değişmiştir. :D Kızını övmeyen dizini döver aslı

Bsrkaya nebiliyim burda instagram şifresini biliyorum yazsrken6bile tedirgin oldum telefon benim özelim eşim bakamaz bende bakmam falan yazanları okumuştum telefonunu elinden düşürmüyor ama kanıt bulmalıyım ki çekişmeli boşanabileyim bi evladım var ve benimle kalmalı veya zaten kalırda aldatılıyorsam o adamdan uzak dursun istiyorum

Mucize2 ıcloud tablette bağlı giriyorum ama bi bok anlamıyorum ki bu appleden hatta bi ara farklı hat alıp eşimin numarasına yazmayı bile düşündüm inanırdı da başkası olduğuna çünkü işi geeeği int vs de numarası var bilemedim bi deneyeyim bu gece uyuyunca uygulamalara bakmayı vs

Rumeysatsnb5 binbeşyüz kere konuştum ailesi konuştu hatta babası seni öldürürüm bile dedi kocama evden kov gitsin ne bok yerse yesin diyor ailesi biz yanındayız diyor ailesi beni daha çok sever kocamdan kov gitsin aklı başına gelene kadarda sokma dıaşrda donsun diyorlar ben bieşy bulamadığım için haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum genelde hep haksız durumda olurum çünkü eşimin ağzı çok iyi laf yapar

Nur29 bencede kocam ve özel bişey olmamalı bi arkadaşı var çok lanet bi insan eşimi hep dolduruyor 1 senedir konuşmuyorlardı barıştılar bizim aramızı yine açıyor konuşma konusunda konuşuyorum hemd edefalarca ama kafası almıyor galiba yada salağa yatıyor konuştuğum zaman 1 en fazla 2 gün çok iyi sonra yine aynı

Cicekliperde çünkü arkadaşlarıda aynı bokun laciverti gerçekten çok garip bi ortamı var içelim sıçalım eve gitmeyelim karılar evde dursun çocuk baksın ve arkadaşlarının eşleride buna ses etmiyor biz alıştık diyolar diyorum bi bana mı tuhaf geliyor

Eskobar evet banada geçen gün gülerek anlattı sen sandım engelledim hemen falan dedi bana şurdayım diyor kesin orda değil ki engel atmış bilmediği insana

buzdankalpler güzel yetişmiş bi insan olsan övülsen ne işe yararki geliyor hayatının ortasına sıçıyor sinirimi bozdular valla bu ne dengesizlik

Ariel işte kanıtım olursa durmam için bi sebep olmaz şuan çekip gidersem şüphelendim diyemem ki çocuğum olmasa yine çekip giderim şuan bile ama aldatılmak çok başka ozaman bin tanede çocuğum olsa bi dk durmam giderim şuan şüphelerimden dolayı nasıl gidebilirim bilmiyorum

Kbrg34 bende de maili var ordan nerden görebilirim konum falan acaba konum olsa yeterli benim için

Sayko wp den kendine konum atsan sonrada silsen ondan mesajı o konumunu açınca görebilirsin yani wp den heralde olmuyomu öyle iki dk teli alamazmısın

Eskobar alırım ya şarjım bitti annemi arıycam diye alırım sabah onu deneyim ozaman bi yarın sabah dişçiye gidicek çünkü 3 te bakalım neler yapcak

Sayko gitmen için aldatılman şart değilki. Evlilik birliğini bozacak hareketler diye bir şey var. Haklı olduğun çok nokta var. En basiti. Özledim erken gel demişsin eşin seni önemsememiş ve gelmemiş. bu haklı olduğun bir nokta. sonra izlediği o sitelerin ekran resmini aldıysan o da bir kanıttır. eşinin kocalık görevini yapmaması bile boşanma sebebi tek celsede boşuyo hakim bu gerekçe olduğunda. burnu sürtsün paça tutuşsun istiyosan bir dünya haklı tarafın var ne deyip de haklı çıkarıcak kendisini. 16. gün yanaşıcaktım mı diyecek. eşim erken çağırdı ama başı ağrıyodu kıyamadım mı diyecek. yada bebekle ilgilenirken çok yoruluyo bir de üstüne ben yormak istemedim kıyamıyorum eşime o yüzden izliyorum mu diyecek. ne diyecek.