Kızlar aramızda 20 yaş var ikinci evliliğim bir buçuk senelik evliyim açıkçası olgun bir insanım yaşıma göre hemde hareketli bir kadınım diyeyim ikinci çocuğum oldu 4 buçuk aylık ilk evliliğimden olan oğlum ikinci evliliğimde biraz problem oldu bir ayrılık sürecimiz oldu eşimle uzun süreli sonra kızım için barıştık ama şöyle eşim biraz maddi sıkıntılardan geçiyor dediğim gibi ilk zamanlar daha iyiydik ama şimdi cinsellik oluyor ama devamlı çok kısa sürüyor ve ben mutlu değilim malesf ki üstüne üstlük benden de ayrı yatıyor ne yapacağımı şaşırdım artık sanki soğukluk girdi içime çok mutsuzum inanın nasıl ısınabilirim cinsellik illa olmasın ama onsuz da olmuyor çok değişti eşim barışana kadar şöyle böyle hep güzel konuşuyordu şimdi yok ayrı dünyaların insanı gibiyiz deli olucam nasıl ısınabilirim siz olsanız ne yapardınız inanın psikolojik olarak zor zamanlardan geçiyorum bir dakka anca sürüyor cinselliğimiz ve aynı pozisyon da kalıyor artık içimden gelmiyor nasıl konuşayım ben bu adamla
Kızlar ben 27 eşim 47
Çok yaş farkı var onunda ikinci evliliği mi severek mi evlendin neden evlendin zor bir durum seninki
Arzmira_9 ovvv yaş farkı gerçekten çok varmış , çok iyi cesaret gerçekten böyle bir evlilik yapmak , ama birşeyler den rahatsizsann mutlaka çekinmeden konuş yani çok sebep var aslında çok şey söylenir ama bana düşmez yinede umarım değiştirebilirsin mutluluklar canm
prensesdiana Evet onunda ikinci
Nslhnftr Severek evlendik böyle değişi ilk zamanlar
Polyannacilik Malesf ki herkes evlenirken bak zor olur dedi kabul mu edemedim bilmiyorum İnan ki çok değişik duygular içerendeyim
Marbled Ah nerden başlayacağımı bilmiyorum çok kafam da bedenimde karışık
Kızlar inanın ne yapacağımı bilmiyorum kimseyle konuşamıyorum inanın cevaplarınızıda okuyorum çok teşekkür ederim
Arzmira_9 senin aşk heyecan zamanların onunki geçmiş yinede bilemeyiz düzelir inşAllah insanın içine soğukluk girince zor düzelir onun düzelsin diye çabası da olması lazım tek taraflı olmaz ki
prensesdiana Of galiba bu galesizliği beni kızdırıyor inanın artık hep küçücük şey tartışma oluyor önceden bende böyle değildim şimdi devamlı birşey dese kavga çıkarıyorum galiba birde gözü dışarıda daha bence çok zor aslında çok değişik biri kıpır kıpır enerjik bakımlı bir insan
Arzmira_9 eşimle sirf bu yüzden boşanmıyorum ağır bişey yaptı bişey yakaladım ama diyorum ki bidaha evlensem mutlu olacağım ne malum aynı şeyleri yasamayacagim o yüzden boşanmadim konuş işte neyden rahatsız olduğunu ne hissettiğini yada Esra ezmeci diyor söyle olursa daha güzel olur daha mutlu oluruz gibi
Arzmira_9 Allah yardımcın olsun
prensesdiana başka birisinin korkusumu sizi eşinizle birlikte tutuyor neden başkası ki yani pislik kocayla yaşamak yalnız yaşamaktan dahamı iyi
- Düzenlendi
Eskobar pislik degilki bu kanıya nerden vardınız aramızda yanlış anlaşılma oldu sadece içimde şüphe vardı ve fazlasıyla telafi etti içimi her türlü rahat ettirmek için elinden geleni yaptı o ara o ruh halindeydim
prensesdiana Evet canım ya aslında gelen de gideni aratabiliyor çok zor durum inşallah seninde rabbim yardımcın olsun 🙏🏻
Polyannacilik Çok teşekkür ederim canım 🙏🏻
- Düzenlendi
prensesdiana söylediğinden yola çıkarak söyledim ağır bişey yaşattı demişin demekki okadar ağır değilmiş ağır deme
Şu kocalarınızıda önce gömüp sonra yere göğe sığdıramıyorsunuz tahamül edilmiyo cidden
Eskobar peki