Kızlar normal doğum yaptım ilk zamanlar vajnam eskisindende dardı ama şimdi enişlik oluştu sanki eşime sordum o da evet biraz dedi sık ilişkiye girmekten mi yada fazla ıslanıyorum bu aralar o yüzden mi doğumdan mı kafam karıştı ne yapabilirim

Den2017 2 tane normal doğum yaptım ve gerçekten genişleme oluyo ilkinde çok olmuyo ama 2.ci doğumda baya bi genişleme oldu bende hatta ilişkilerimizin çoğunda doğru düzgün zevk bile alamıyorum alıyomuş gibi yapıyorum eşim üzülmesin diye

Den2017 bence normal doğumdan kaynaklı orası baya esneyip açılıyor en ufak birşey de de illaki genişler açılır benim acilma olmadı sezeryan doğum yaptım normal bir değişme yok bende

Gazoz kegel egzersizi diye bisey varmış yapsak işe yararmiki acaba anca 1 hafta falan ilişki olmazsa biraz daralıyo ilişki esnasında yine bollaşıyo kendimi sıka sıka bi hal oluyorum artık. Ameliyat yaptırıp daralttırma gibi bir şansım yok

Deli-hatun benimki gibi genisse kegel toplamiyor. Ben dusunuyorum ameliyat neden sansin yok korkuyo musun. Bende cok korkuyorum

Limonlupopkek bende öyle düşünüyorum çünkü ilk başta bişey yok sonra ıslandıkça bende zevk almıyorum son 15 gündür falanda çok ıslanıyorum

Deli-hatun ilk baştan beri mi hissetiniz genişlemeyi yoksa sonradan mı oluştu benim kızım 7 aylık olcak 15 gündür falan böyle öncesinde dardı

Monimom bendede ilk başta yoktu darlık vardı 7 ay olcak nerdeyse 15 gündür falan böyle ama bu sürede bende çok ıslanıyorum ondanda olabilir mi

Den2017 bence normal ıslandıkça rahatlama geliyor o yüzden tüm kaslarımız salınıyor ben öyle düşünüyorum

Cheery bi süre dikkat edicem bakalım ıslanmaktan değilse doktora görünürüm

Gazoz Ameliyatta korkacak hiç bir şey yok merak etmeyin 15 20 dk anca sürüyor ameliyat dendiğine bakmayın küçük bi operasyon desek daha doğru olur o kısmı uyuşturuyolar ve geniş kısımları dikiyolar işlem bittikten 5 dakika sonra kalkıp normal hayatınıza devam ediyosunuz sadece 1 hafta ilişki yok ağır şeyler kaldırmak yok dikişlerde kendiliğinden eriyor bitti gitti en ufak bir acı dahi hissetmiyosunuz