Kızlar normal doğum yaptım ilk zamanlar vajnam eskisindende dardı ama şimdi enişlik oluştu sanki eşime sordum o da evet biraz dedi sık ilişkiye girmekten mi yada fazla ıslanıyorum bu aralar o yüzden mi doğumdan mı kafam karıştı ne yapabilirim
Vajinal genişlik
Den2017 fazla islakliktan oyle hissedile bilir
Den2017 2 tane normal doğum yaptım ve gerçekten genişleme oluyo ilkinde çok olmuyo ama 2.ci doğumda baya bi genişleme oldu bende hatta ilişkilerimizin çoğunda doğru düzgün zevk bile alamıyorum alıyomuş gibi yapıyorum eşim üzülmesin diye
Deli-hatun aaa ben
Gazoz kegel egzersizi diye bisey varmış yapsak işe yararmiki acaba anca 1 hafta falan ilişki olmazsa biraz daralıyo ilişki esnasında yine bollaşıyo kendimi sıka sıka bi hal oluyorum artık. Ameliyat yaptırıp daralttırma gibi bir şansım yok
Deli-hatun benimki gibi genisse kegel toplamiyor. Ben dusunuyorum ameliyat neden sansin yok korkuyo musun. Bende cok korkuyorum
Limonlupopkek bende öyle düşünüyorum çünkü ilk başta bişey yok sonra ıslandıkça bende zevk almıyorum son 15 gündür falanda çok ıslanıyorum
Deli-hatun ilk baştan beri mi hissetiniz genişlemeyi yoksa sonradan mı oluştu benim kızım 7 aylık olcak 15 gündür falan böyle öncesinde dardı
Deli-hatun kegel egzersizini bende denicem fayda eder diye düşünüyorum
Gazoz Ameliyatta korkacak hiç bir şey yok merak etmeyin 15 20 dk anca sürüyor ameliyat dendiğine bakmayın küçük bi operasyon desek daha doğru olur o kısmı uyuşturuyolar ve geniş kısımları dikiyolar işlem bittikten 5 dakika sonra kalkıp normal hayatınıza devam ediyosunuz sadece 1 hafta ilişki yok ağır şeyler kaldırmak yok dikişlerde kendiliğinden eriyor bitti gitti en ufak bir acı dahi hissetmiyosunuz
Den2017 kegel egzersizi yap internete yaz çok etkili
Uyuyankoala başladım dün yapmaya umarım işe yarar
Den2017 ilk baştan beri vardı benim
Den2017 inşaallah fayda eder
Deli-hatun inşallah