Merhaba hanimlar Eşim şu son bir aydır cinsel anlamda tamamen uzaklaşmaya başladı. Onun dışında aramız iyi eskiden çok kavga ederdik ama cinsel yaşantımız çok daha iyiydi şimdi ikimizde daha sakiniz ama eşim bana yaklaşmak istemiyor bir aydır sürekli ben ona yaklaşıyorum. Bir şeyler izlediğinden suphelendim başta ama o da yok. En son dün gece oturduk birlikte dizi izlemeye başladık yaklaşık 4 saat dizi izledik en son sarıldım falan hadi yatalım dedim yüzüme baktı hani uykun vardı uyumayacaksak izliycem ben dedi kalktım odaya gittim o durup izledi bayağı sonra yanıma geldi ben de artık dedim yani noluyo bir aydır hep ben sana yaklaşıyorum neden bana böyle yapıyorsun falan ne alaka dedi ben de 4 saattir dizi izliyoruz bana gelince uyuyamayacaksak izliycem diyorsun her zamanki bahanen de yok yorgun da değilsin dedim baktı baktı sonra iyi geceler hayatım dedi arkasına dönüp yattı sabah da kalktı hiç bir şey olmamış gibi beni öpüp ise gitti ne yapacağımı cidden bilemedim kendimi çok yetersiz ve kötü hissediyorum konuşmak da istedim ama konuşmuyor da işte benimle ne yapmalıyım sizce