prolaktin+ Kilo = uzun yazı kusura bakmayın
@cano42 Bende de evlendikten sonra troit haşimato çıktı. Bi süredir bebek istiyorduk. Doktora kontrol olayım dedim. Ben de yurtdışında yaşıyorum. Burda doktora ısrarla söylememe rağmen tahlil yapmadılar. Adetin düzenliyse tamam dediler. Türkiye’de doktorum adetin ikinci günü hemen hormonlarıma baktı ve ben de öyle öğrendim. Benim de prolaktinim yükselmişti. Doktorum troidden yükseldiğini söyledi. Ama çok yüksek değildi. Hemen ilaç başladım ikisi içinde. Tekrar burda tahlil oldum şimdi normal seviyeye geldi. Prolaktin için kullandığım ilacı bırakırdılar. Ama endokrin takip etmeli dediler. Şimdi randevu bekliyorum çok geç alabildim. Bir de kilo alımı bende de son aylarda oldu ve aşırı halsizlik vardı. Bunlarda troide bağlıymış.
cano42 merhaba . Nasıl oldu hamile kaldınızmı? Nasıl çıktı?
mohbaliyeva mohbaliyeva evet canim hamile kaldim cocgum suan 1 yasinda. Ben sunu anladim. Herşey stresten oluyor.
Ummadik bi anda test yapmistim ozmn pozitif cikti.
Stres yapma, akisina birak canim. Okudum senin profildeki yaziyi. Daha çok yeni evlisin. Bazilari hemen hamile kaliyo bazilari bi zamandan sonra oluyor. Nasip kismet inshAllah rabbim hayirlisiyla kucagina bebek versin. Saglicakla🤲 hiç uzme kendini.
Stres yaptikca o prolaktin yukseliyor. Gögusleeinide çok elleme/elletme. Çünkü prolaktin süt Salma uyarisi verir . Beyinin tam ortasinda o. Hamile olmamama rammen sut bile gelmisti okdr yuksekti çünkü prolaktinim