Kızlar eşim titiz biri bende öyleyim ama o biraz daha çok sanırım. Beni öpmuyor dudağımdan
göğsümu süt kokuyo diye öpmez yani beni düşünmez de kendini düşünür o rahatlasın yeter bende evlendigimden beri ben böyle ilişkide bişey yapamam yani odun gibi duruyorum o yap et der. Benden fizigimdem güzelliğimden çok memnun ama o işte değil hep öyle duruyorsun bişey yapmiyosun istemiyosun sanki derdi. Ben de biraz çaba gösterdim ama pek değil yani pozisyon bilmiyorum cesaret edemedim yani ne bilim çekindim kendimi öne atmaktan hep ondan bekledim pek yapamadım. Neyse o artık o duruma alıştı sanırım şimdi benden oral istiyor ben arada yapıyorum ve onun çok hoşuna gidiyo o yüzden sadece onu yapsam yeter. Kendisi bana hiç yapmıyor bı kaç kere dile getirdim ama geçiştirdi. Bende jiletle aldığım için çekindim ustelemedim. Eşimin daha önce hayatında kimse olmadığı için pek bilmiyo beni de tatmin edemiyo. Bende bozmuyorum kırılmasın diye. Hemen boşalıyor zaten bir dk anca. Eliyle dener beni üstten ve içten uyararak olmuyo bende diyemiyorum işte. 1 yıldır evliyim hiç kendimi rahatlamış bı ilişki yaşamadım. Şimdi isteğim de var değişik şeyler de denerim ama nasıl yapcam nasıl başlıcam bilmiyorum. Bide sürekli kavga ettiğimiz için benim içimden gelmez o beni ikna eder sadece kendini rahatlatır gider beni hiç düşünmuyo konuşmayı da denedim ama işe yaramadı. Ne yapmam lazım nasıl düzeltebilirim….