Manolyaaa Eşinizin bilmemesi bir bahane değil. Ben ve eşim de birbirimiz için ilk olduk başta çok acemiydik evet ama şu an oldukça ileri seviye bir cinsellik yaşıyoruz. Bu tamamen çiftin karşılıklı olarak birbirini mutlu etme çabasına bağlı. Ben boşalmadan eşim boşalmaz asla, ben de aynı şekilde. Rahat edemem anlamı olmaz. Cinsellik karşılıklı zevk alındığında güzel bir şeydir.
Dediğiniz gibi en büyük problem monoton bir cinsel hayatınızın olması. Öncelikle eşinizle açıkça konuşun mesela bir akşam çayı esnasında. “Bitanem monotonlaşan cinsel hayatımız beni artık mutsuz etmeye başladı. Önceden sen bundan şikayetçiydin ama insan yaşamadan anlayamıyormuş haklıymışsın. Ben artık karşılıklı zevk aldığımız ve heyecanlandığımız bir cinsel hayatımız olsun istiyorum ve bunun için de yeniliklere açığım. Senin de bu konuda bana yardım etmeni istiyorum. İsteklerimizi ve beklentilerimizi makul ölçüde karşılamaya çalışalım.” deyin nazikçe. Konuşmadan halledilmez, ilişki esnasında söylenince olmaz. İlişkiden önce duş alın, vücudunuza bebe yağı sürün mis gibi kokun. Koku ve temizlik çok mühim. Jilet kullanmak engel değil ki oral yapmaya. Ben yıllardır jiletle alırım ve oldukça kalın tüy köklerim gerci şükür 1.5 aydır eldivenle almaya başladım artık daha rahatım ama bu oral yapmasına engel değildi eşimin. Tabi bu oral durumu karşılıklı rizaya bağlı bir şey, siz yapıyorsanız o da size yapmalı. Ama istemiyorsa siz de yapmayı bırakabilirsiniz. Velhasıl araştırın forum son derece renkli şeylerle dolu. Bir yerden adım atın. Cinsellik harici mutlu giden bir evliliğiniz varsa bence bunun için de çabalamaya değer.