Ben de doğumdan önce kuaförde ağdaya başladım ve kolaylığından dolayı doğumdan sonra da devam ettirdim kuaför kolaylık oluyor evde bebek uyandı uyanacak diye ben de yapamıyprdum, bebeğin 40ı çıktığında gbebeği eşime bırakığ gitmiştim ama hiçbi işlem yapamadan geri döndüm bebek durmamış ağlamış sürekli oysa süt de bırakmıştım ama, sonradan yanımda götürmeye başladım orda emzirip uyutuyprdum bebek arabasında uyurken hemen ağda kaş işlemi bitiyordu, uyanırsa da kucağımda emzirirken falan kaşlarımı aldırdığım çok oldu, saçlarımı da aynı o şekil emzirirken kestirdim 🙈 sağolsun kuaförüm de çok ilgileniyordu, kadın olduğumu ben de kuafçrden çıkınca hatırlıyordum 😂 ama benim eşim de bu sıralar istemiyor ağdaya gitmemi ben de artık evde eldivenle yapıyorum bebeğim de 2,5 yaşında zaten uykulsrı da uzadı şükür kendime bakabiliyorum artık, ama sizin zamanlarınızı çok iyi bilirim çok huusuz ve hiç uyumayan bir bebekti benim oğlum sorluğunu çok çektim ama sonradan herşey güzel oluyor merak etmeyin, gittiğiniz kuaförde yardım istemekten çekinmeyin bence ben ordaki müşterilerden bile bebeği sallamalarını istiyordum bebek arabasını sallrken uyurdu zaten öyle öyle büyüdü şükür