Rouge Canım ben çok fazla destek oldum İnan her konuda babasının hastalık dönemi olsun öldüğü zaman olsun hiç beklentim olmadı ama biz bu konuları konuştuğumuz da bana sonuna kadar hak verdi ve başımıza ne gelirse gelsin bi daha seni o şekilde görmezden gelmiycem dedi…O kötü dönemi geçti zaten geçmese İnan 1 2 ay da olmasa konusunu dahi açmazdım,ondan adım gelene kadar kendisi yaklaştı hep..Dışarı çıkıyor gayet neşesi yerinde çok şükür annesi bebeğimizle ilgileniyor biz başbaşa vakit geçirelim diye ikimizde hiç yorulmuyoruz yani anladım ki bu artık eşimin huyu aynı eskisi gibi yine annesinden eve dönüyoruz hop yatağa sarılıp uyuyor artık gerçekten çok soğudum bakımlıyım,hep güzel giyiniyorum,değişik bi çok şey denedim ama cinsel düzenimiz yok İnan istekli olduğumdan değil neden böyleyiz biz diye düşünmekten bıktım artık,empati yapıyorum bak sen böyle diyince bile acaba diyorum biraz daha mi sabretsem ama yok değişmiyor zaten herşey yolunda çok şükür ilişkimiz gayet saygılı sevgili annesini ondan daha fazla düşünüyorum hep yanındayım ama bende bi insanım artık geri durmak istiyorum bu sefer trip attığımı düşünücek,tartışma çıkacak öyle de olsun istemiyorum