Eskobar Kelebek_59 burda çoğu kişi yanlış kullanımdan dolayı tam etki göremediklerini yazmışlardı iyce araştır bence
Kelebek_59 Eskobar ay valla kullanma talimatına bakıp yaptık uyuşuyor ama zevk almadan bı insan nasıl boşalır zevk almadım diyor değişik
lugesya34 Sen tam orgazm olacakken eşin boşaldığı için rahatlayamıyorsun sanırım. Bunun içinde yA 2. yi yapacaksınız ya da eşin süreyi uzatacak. Tedavi yöntemleri var onu deneyebilirsiniz.
Kelebek_59 lugesya34 2. yapıyoruz ama gene aynı durum ben zevk almaya başlıyorum hopp onun ki geliyor 🙁
Kelebek_59 Eskobar yani söylüyorum sorun bendemi diyor ay evet sende tabi yok diyor senin şeyin geç geliyor ondan olmuyor e ben kadınım diyorum kadınlar erkekler gibi değil
Kelebek_59 Eskobar yok canım öyle değil o zaman sprey sıkmıştı hissetmiyordu onun için zevk alamadı bende şunu anlamıyorum zevk alamayan bir insan nasıl boşalır
Eskobar Kelebek_59 erken boşalma oluyorsa boşaldığı halde bişey anlamaz doğru yani zevk alamaması sprey kullanmadığı zamanda damı oluyor zevk alamama yoksa sadece sprey kaynaklımı
Cheery Kelebek_59 söylediğim sprey eşim çok memnun kaldı hiç uyuşukluk yok dedi denemenizi tavsiye ederim
Eskobar Kelebek_59 ozaman senin için önsevişmeyi uzun tutun ne kadar uzun olursa senin boşalman daha kolay olacaktır
Arbuk33 Her şey geçici yöntem tedavi alması gerekiyor ergenlikte yanlış yapılan mastürbasyondan erken boşalma sıkıntısı olan çok fazla insan var,bu da tedaviyle halledilebilir
Arbuk33 Kelebek_59 üroloji genelde bedensel sıkıntı varsa gidilir ,psikolojik olduğu için bende cinsel terapi alması daha mantıklı çok yararı olur
Kelebek_59 Delininbiriii sürekli değiştirmiyoruz zaten kilom var kısıtlı malesef ya eşim üstte olur ya doggy yada benim üstte olduğum pozisyon olur ama sadece mesela bir pozisyonda boşalma olur o an hangi pozisyondaysak
Mizgin__65c Kelebek_59 belki benden büyüksünüzdür özür dilerim ama bizdede ayni durum tam zevke geliyorum bir bakiyorum esim bosaldi offf cekerek kalkiyorum 2 ciyide istiyorum oyle olunca