Yasak_elma Çok teşekkür ederim canim ben yurtdışındayım burda saysız doktora gittim hepsi ayrı bişey söylüyor idrarım en son baktırdımda iyi çıktı ama idrar kültürümde bi mikrop çıkmış oda antibiyotiktende etkili olduğu için antibiyotik vermediler öyle kalacakmış 😏 ben ameliyatımı Ankara’da oldum özelde şuanki sorunum olduğum ameliyat değil Eylül’de geçirdiğim idrar yolu enfeksiyonu ile alakalı dün ameliyatımı yapan doktorla görüstüm Ankara’ya gelememi ona göre bi tedavi uygulaya bileceğini söyledi ama 4 cocugum var gitmek cok kolay olmayacak orda sana acil güçlü bi tedavi gerek dedi burda şimdi 8 kasımda randevum var yine özel bi doktor ona gideceğim InsaALLAH Oda Türkiyede ki doktorum gibi anlar ve tedavimi uygular uygulamazsa mecbur ankaraya gidecegim sizin kullandiginiz ilacin adi neydi acaba en azindan doktoruma sorabilirim
İdrar yolu enfeksiyonu
duygu06 İnşallah herşey gönlünce olur canım🌸🌸Benim kullandığım ilaç piyelosepty tablet.Ilk kullanımda bile rahatlatıyor enfeksiyonu parça parça attiğını gördüm gözlerimle
Yasak_elma Cok cok tesekkür ederim🌸
Yasak_elma ismi ne acaba ilacin
duygu06 ben bir buçuk senedir çekiyordum turna yemişi diye bı meyve var onun sayesinde rahatladım aynı tarif ettiğiniz ağrılar vardı ameliyat bile oldum ama kesilmedi bu meyve ve bunun Trendyol dan aldığım hapı çare oldu denemek bisy kaybettirmez akıp deneyin bence
duygu06 resmini atacaktım ama olmadı https://www.google.com/search?q=cranberry+urinonvef&client=ms-android-xiaomi-trev1&biw=360&bih=669&tbm=isch&sxsrf=ALiCzsYkeBaYORjk5BMoVwshCFTdnSBG7A:1666949178153&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwiUzfzMzYL7AhX3SfEDHfm1DbYQ_AUIGigC
link olarak bakarsanız belki olur
Bir_bayan99 piyelosepty tablet doktora danışmadan kullanmayın ama biraz ağır bi ilaç
Yasak_elma anladım teşekkür ederim ❤️
Bir_bayan99 Merhaba simdi baktim Turna yemisi neymiş diye cranberry yani zaten şuan benim tükettiğim bişey suyunu içiyorum bende. Nerden baksanız 2 aydır bununla mücadele ediyorum belki yıllar önce bikere yaşamışımdır asla böyle uzun sürmedi şuan resmen ilişkiye girmeye korkuyorum sizdede ilişkide rahatsızlık veriyormuydu? Sanki vajina üst kısmında bişey var ve ilişkide batıyor
duygu06 aynen bende de oluyordu bana bu meyvenin faydası var ama belki sizin başka bı rahatsızlığınız vardır
duygu06 bitane doktordan duymuştum candina mantarı diyet beslenme de şekeri şekerli gıdaları ekmeği dahi kesip bı diyet uygulatiyordi çünkü bu mantar antibiyotikleri bile yeniyormus nasıl birşeyse (halise diye bı doğum doktoru ) Instagram dan bakabilirsin Cok guzel bilgiler veriyor