Yarın oğlumun doğum günü hazırlık yapıyoruz eşim çalıştığı için çoğu şeyi ben halletmeye çalışıyorum ama bir şey farkettim ki eşimin artık hiç bir şeye tahammülü yok günde bir kezde fazla arayınca hemen sıkılıp bunalıyo. Gün içinde bile hiç mesaj atmaz mesaj attığı gün ya bir şey ister ya da önemli bir şey haber verir. Doğum günü için lazım olan şeyler bir arkadaşı alacaktı ben de aradım az önce ne zaman getirecek ben ona göre başlayım süslemeye dedim ne biliyim ben aramadım dedi bir arayıp sorsana diyince de hadi ya hadi kapat diyip suratıma kapadı. Çok yoruldum artık bu iş meselesinden pazar günleri dahil çalışıyor artık gece 1 den önce geldiği günler sayılı çocuğumuz bile sabah yarım saat görüyor her gün. Yan yanayken çok iyi daha önce aldatma vs bir şey de yakalamadım şüphe ediyorum onda da bana güvenmiyorsun beni çok sıkıyorsun diyo hani sıkıyorsun dediği de geç geldiği zamanlar nerdesin bu saate kadar iş mi olur demem ona bile tahammülü yok çöl yoruldum artık kavga bile etsek ben çalışıyorum vs yaranamıyorum sana diyip mevzuyu kapatıyor. Çalıştığı için her şeye göz yummamı her yanlış hareketini gözden geçirmemi istiyor cidden artık ne yapmam gerekiyor ne demem gerekiyor bilmiyorum düzgünce konuştuk olmadı kavga ettik olmadı ama artık bir çözüm yolu bulmak istiyorum. Sürekli ağlıyorum canım hiç bir şey yapmak istemiyor. Sanki çocuklu bekar hayatı yaşıyorum sürekli yalnızım çok yoruldum 🥺

_Mandela_ Canım yanlız kalcaksam o zaman neden evleneyim..
    Kesinlikle sana ve oğluna zaman ayırması lazım..
    sonra bu ilgisiz başına bela olur..
    kendini başka şeylere kaptırırsın.
    eşine söyliyeceksin.Karısı oğlu evi işi herşeyin zamanı var.
    sana zaman ayırmalı..

aykirikadin valla düzgün de konuştum kavga da ettim anlamıyor anlamak istemiyor. Ben mesela sessiz sakin huzurlu olalım istiyorum artık kavga edecek cidden gücüm de yok ne olacak bilmiyorum o yüzden

_Mandela_ gece 1 e kadarmı yani çevremde biçok insan var böyle ama gece bire kadar ne iş yapılırki

O zaman Ben de işe gireyim Ben de her şeyi ihmal edeyim. hayatta bir tek çalışan insan o değil ya herkesin kocası çalışıyor.