Oozzggee Normal yapmak yerine ön sevisme ardından elle devam edin eşinize. Haftaya Normal devam edersiniz
Pullubiber kbra52 sezeryanda vajinada dikiş Ve ya açılma olmadıgı için sorun olmaz. 20 gün beklemek yeterli
lugesya34 Uykulupingue Benimki de dakikaları sayıyordu. Hadi 40 gün dolsun artık diye 😂 29 gün dayanabildi. 😁Kanamam çok önceden bitmişti ama yine de beklemiştim belli bir süre.
Damladagtekin Uykulupingue bizimki umursamadi lohusalik ne diyordu sacma sapan isler diyip gülüyor du 😂
Damladagtekin lugesya34 benimde bitmisti dogumdan 10 gun sonra kan falan yokdu artik tabi ben 33. Gün gidip gizlice sipiral taktırdım haberi yokdu takinca kanamam geri basladi 4 5 kanamam oldu oda saniyorki doğum dan sonra kanamaya devam ediyor hâlâ
Damladagtekin lugesya34 benimkinin hic birsy zannetmemesi de muamma zaten öküzün önünde gideni bir bok anladigida yok kit beyinli sinirlerimi zıplatıyor
Visneliturtaa Benimki napsın yazık. En son doğumdan bir gün önce birlikte olduk ertesi gün koşa koşa doğuma gittik 🤭 40 gün bekledim duşumu aldık hop 1 saat sonra regl oldum 🤣 1 hafta da öyle bekledi benimki düz duvara tırmanacaktı🤣
Damladagtekin Visneliturtaa cabuk olmuşsun kız âdet ben ilk kizimda 3 ay sonra oldum 2. De yeni işte 2 gundur kirkim cikdi
Visneliturtaa Damladagtekin Allah’a şükür rabbim ne istediysem o şekilde verdi. Normal doğum istedim öyle doğurdum. Hemen regl olmak istedim ki regl olamayınca kilo alıp yürüyo Kuzum
Damladagtekin Visneliturtaa kiz benim iki doğumda normal oldu ben ilkinde kafayi yedim olamiyordum diye terliyordum bunaliyordum bide kanamam 1 haftada kesilmişti doğumdan sonra e simdikide oyle 10 gune kesildi sipiral takinca geri basladi simdi bitti leke leke geliyor annem de sipiral aldigim icin onumuzdeki ay adet olursun diyor insallah oyle olurum öbürü gibi olmaz insallah ya