Kızlar kızım suan 4 yaşında o 6 aylıkken ben insgramdan biriyle tanıştım ek gıda sayfasından şule diye bir kadın onunda benim kızımla yaşıt kızı vardı ilk çocuklarımızdı öyle fikir alışverişi yaptık konuştuk wptan numaralarımızı alıp konuştuk bakın 3 buçuk yıl çok iyi arkadaş olduk o Antalya’da ben Bursa nın bir ilçesi yediğimiz içtiğimiz neredeyse birdi her sorunu sıkıntılıyı paylaşırdık telde konusrduk ses atardık falan çok samimiydik taki Martın son haftasına kadar eşinin onu aldattığını öğrendi yani eşi eskortta gidecekmiş ne zaman geleceksin diye aramış Şule’de görmüş sanırım duymuş mu ne dünya başına yıkıldı ve benimde öyle beraber ağladık çok üzüldüm ruh gibiydi eşyalarını topladı annesine gitti iki gün kaldı sonra evine döndü ama hazmedememişti öyle söylüyordu yazmıyordu eskisi kadar bana bende üstüne gitmedim pek havası değişsin diye en son elbise fotoları attım gördü ve cevap vermedi bidaha cevap vermedi hiç Wp son görülmeside 21 Mart’ta kaldı aradığımda teli de kapalıydı üç hafta oldu neredeyse ses çıkmadı bende kocasını aradım arkadaşımı sordum teli bozuk dedi ben aradığını söylerim dedi kocasını gizliden aradım bu arada kaç ay oldu hala ortada yok ve ben çok merak ediyorum birdaha kocasını aramakta istemiyorum annesine yazdım insgramdan kullanmıyor sanırım görmemiş bile mesajı sizce noldu bu kıza telefonu bozuk olsa bile bana yazar haber verirdi söylerdi öyle iyidik çok özledim uzak olsa bile kalbimiz birdi çok ama çok özledim canım arkadaşım derdimi dinleyen akıl veren kıymetlimdi o benim 😞