Yokdahanelerrr Cicikiz ulaşmak isteyen bir şekilde ulaşır. Hiç görmediğin oturup bir sofrada sohbet etmedigin birini ne kadar tanıdığını düşünsen de tanıyamazsin. İnsanı tanımak için somut biseyler paylaşmak gerekir. Bir anı yaşamak gerekir. Yani Altından ne bok çıkacağını bile tahmin edemiyosun boşver uzak kal.
Cicikiz ZRaporu Öğrense çok kızar ondan aramak istemiyorum gizli saklı iş yapmak istemiyorum boşver diyo belki boşandı numarasını değiştirdi ulaşmak istese ulaşırdı uğraşma diyor
nimbus2000 Cicikiz ay belki kocası izin vermiyor engelliyordur sizin konuşmanızı. dolduruşa getirdiğini falan düşünüyosa var öyle manyak zihniyetliler
fatimaaaa Cicikiz kocasından kadının anne veya babasının telefon numarasını isteseydin belki yardımcı olurdu. Bu kadar ulaşılamaz değildir diye düşünüyorum.
Kardeleen Cicikiz Benimde vardı böyle arkadaşım. Evlendi, kocası yüzünden bir daha iletişime geçemedik. Köle niyetine kullanıyordu resmen. Çok denedim ulaşmayı ama olmadı. Şimdiye çocuğu olmuştur. Hamiledir belkide. Çok severdim, umarım çok mutludur.
Milena32- Kardeleen Bnm de böyle üniversite den canım kanım dediğim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi okul bitti tekrar görüşüyorduk kız evlendi bağlantı koptu bizim direk mesajlarıma cevap vermedi aradım kaç kere farklı numaradan aradım sosyal medyadan ara ara bakarım hesabı açık mı diye 10 yıl oldu nerede yaşıyor nasıl diye ki bana dediği de ark ömür boyu sürsün
sessizol Cicikiz ayy bu nasıl bir post cok üzüldüm olay gercekten garip kadına birşey yapmıs olmasın bence tekrar bi ara. Kac ay oldu de bana dönüş yapmadı de haber vermedinz mi de
Melekmen_ Önce bence ara telefona iste ve başına bişey gelmesinden şüphe ediyorsan polisle tehdit et diyecektim ama Allah korusun bişey olduysa bile çoktan ailesi peşine düşmüş ve kocasını aradığında başka şeyler duyardın atıyorum ayrıldık vsr. Gibi