Uykulupingue gerçekten böylelerini toprak doyurur bu kadar doyumsuzluk aç gözlülük gormedim ömrümde … Bir sürü mesaj attım neler neler söyledim sesini dahi duymaya tahammülüm yok o yüzden mesajla söyledim herşeyi . Bana dediği şey nefsini korlemis . Özrü kabahatinden beter adamı bogasim geliyor . Yüzüne bile bakmayacagim eve geldiğinde asla muhatap olmayacağım ve bana dokunamayacak artık başkasında tahrik olup bende rahatlamasına izin vermem . Gerçekten cinnet geçirir insan ya

taricat hayatın önümüze ne çıkaracağını bilemiyoruz işte kendini ve bebeğimi yıpratmaya değmez heleki öylebi insan için düşünsene değermi değerli ol lütfen bebeğine stres yapma karaktersiz insan için senin yapabileceğin bişey yok bu onun haysiyetiyle alakalı bi mevzu

Eskobar çok haklısın tamamen onun karaktersizliğinden kaynaklı … Eskiden olsa daha çok yipranirdim ama şimdi sadece sinirleniyorum o kadar soğuttu artık kendinden… Etrafim ahlaksızligi karakter edinmis insanlarla çevrili resmen. Allah Hidayet versin 🤷🏻‍♀️

taricat aynen öyle kuzum boşver sen sinirini attın daha da bebeğini kendini üzme kendi hayatına yönel

taricat anlıyorum seni ama sana şöyle böyle diyemem çünki biliyorum sen benden daha çok düşünüyorsun ne yapman ne yapmaman gerektiğini biliyosun kafanda kurduğun düşüncelerin var ben sana baştada söylemiştimya ben istemezdim öyle insanları çevremde rahatlıkla çıkarabilirdim hayatımdan duygusallıktan daha önemli benim için haysiyet onur gurur ahlak kuzu bazen bazı şeyleri düzeltmeye gücümüz yetmiyor önce insanın kendi değeri güvenci olmalı sonrası bi şekilde yürüyor ama işte bi yandanda aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı inşallah allah kocana hidayet versinde ailesini bu denli mahvetmesin daha fazla üzme bebeğini onada stres yapma bırak bundan sonrasını o düşünsün

Eskobar çok haklısın kuzum . Allah ıslah etsin onu ve öylelerini . Hiç kendimi strese sokamayacagim daha fazla Allahindan bulsun diyorum sadece 🤷🏻‍♀️

Cinsellik eğitimine gitmiştim orada erkeklerin bu davranışta bulunmasının normal olduğu açıklanmıştı. Aşırıya kaçmiyorsa sorun yok. Arı gibi düşünün erkekleri orada polen toplayıp sizinle bal yapıyorlar vs vs şeklinde anlatılmıştı . Doğru kullanılırsa faydası bile var vs anlattılar

sessizol çok merak ediyorum karşısında çıplak kadını görüp nasıl karısını düşünüyor. İki işi aynı anda yapabilene helal olsun ne diyim yanımda biri aklımda başka biri öyle mi 🥲

taricat Arsız doyumsuz olmuşlar iyice. Bunları ince eleyıp sık dokumamak lazım hiçbir şeyi haketmiyorlar. Attıktan sonra da yalanlarına kanmayın. Yok şöyle yok böyle diye ikna etme çabasına girecektir. Bedelini ödesin boşverin.

Aynısı benimde başıma geldi normalde asla yaptıgım bişey değildir eşimin telefonunu kurcalamak ama içimden bişey dürttü ve direk internet geçmişine baktım (o zaman ereksiyon odaklanamama problemi vardı eşimin) o ekranı açık bırakıp telefonun tuşlarını kilitledim telefonu açınca şok oldu direk bana baktı tabi sonra bende bi kavga kıyamet 😂 işte ereksiyon olamıyomusta acaba bunlara bakıncada mı olamıyomus bilmem ne bahaneye bakarmısın yermiyim ben yemem. Fitil fitil getirdim burnundan en sonunda bende izledim dedim bi kaç gün grçtikten sonra(izlemedim tabiki) gururu kırıldıktan sonra aklı başına geldi ondan sonra ne ereksiyon problemi kaldı ne bişey ne hikmetseee artık. Aç gözlü pislikler. Yani çoğu kadının başına geliyo bacım keşke gelmese ama geliyo napcaz karaktersizler

Bengeldimm Bizde böyle ucuzca hareketler yapsak ne halt ederler çok merak ediyorum. Nasıl bu kadar alçakca hareket edebiliyorlar anlam veremiyorum. Kimse de evde gül gibi karım var demiyor ne tuhaf.

Eskobar hahahah çok mantıkli artık yakalayan olursa direk bunu söylesin

taricat bunu ben doğumdan üç dört sonra yakaldim çocuk uyuyor ev müsait hiçbir engel yokken eşimi banyoda bunu izlerken bastım neyseki ev internetin i kapatıp amcina ulaşmasını engelledim ha sonra izledi mi evet sözler verip yine izledi ama en sonunda kavga kıyamet sen yapıyor san brnde yapar im dedim şuan çit yok bakalım nolacak🙄

Oozzggee valla midesi geniş olan bol bol polen toplatsın kocasına . Bana da inancıma da ters böyle şeyler