Merhaba kızlar mühim bir sorum var lütfen yardım edin eşimin bir arkadaşı var 13 yıllık evli 3 sene önce adam karısını aldattı Bi şekilde barıştılar falan neyse aldatan aldatılır hesabı şimdi de karııs onu aldstıyo hem de 2 yıldır biri ile birlikte imiş bir kaç gün önce bana söyledi sözde cinsel birliktelik yok dedi onu da yaşadılar 2.yılın dolduğu gün ben ses etmedim ama dayanamıyorum da yaptığın yanlış diye defalarca uyardım aksine çok güxel sende yap gibi şeyler söylüyo sizce ben bu durumda direk iletişimi kesip unutayım mı yoksa bu işi açığa çıkarmalı mıyım kafam çok karışık

Ne yapmalı

Herşeyi anlat
Sus

3oda1salonmide bence sus olay sana sıçramasın ve direk iletişimi kes kendinden uzaklaştır döner senin iffetine laf söyler durduk yere başına bela alma ahlaksızlık bu yaptıkları herkesin kendi şeref haysiyeti var aldatılmışta olabilir ama aldatmak marifet değil ve bir erkek hiç bir zaman kurtuluş değildir aldatıldığını anladığı an buna boyun eğmeyecek ispatlayacak donuna kadar alicak ayakları üzerinde duracak işte böyle kadınların eli öpülür marifet sağlam durmak ahlaksızlara karşı Rabbine siginmak dua etmek en hayırlısını istemek ve zinaya bulaşmadan can verebilmek işte en önemlisi de budur Rabbım şaşırtmasın kınamıyorum ama umarım bu kafada olan herkes birgun doğru yolu bulur

Elifdurununannesi amin canım amin ya gerçekten çok arada kaldım ama ben de ilişkimi kesip susma taraftarıyım biraz söylersem olar bana sıçrar dediğin gibi beni kötü eder söylemezsem de omuzumda yük ama başka çarem yok gibi

3oda1salonmide Sen arada kaynarsın diyorum sana hiç duymamış gibi yap sil kafandan. Mesafeni koy. Anlık bir gafletle eşi bir şey yapsa ömür boyu vicdan azabı çekersin babamın bir sözü var bokun yanında dolaşma üstüne sıçramasın der ne olucağı belli olmaz iftira bile atarlar altından kalkamazsın

Hemsireanneg aynen öyle ya en büyük korkum da bu zaten beni de yakar diye korkuyorum offf gerçekten zor bir durum ne vardı ki bana söylemeseydi çıldırıcam kaç gündür uyku bile uyumuyorum

3oda1salonmide Karisma hicbir seye. Sana ‘sende yap cok guzel’ diyecegi zamana kadar, esini aldattigini ogrendigin an iliskini hemen kesmeliydin bence.
        Simdi sen bunu ortaya cikarmaya calissan kendini aklamak icin seni bile atese atar.
        Sen muhabbetini tüm iliskini kes 🙅🏻‍♀️

premise kesinlikle öyle ya ben inanamadım aslında yapmıyordur dedim ama dün adamla bir araya gelip birlikte olurken ses kaydı atınca dedim gerçekten bu boku yiyo

3oda1salonmide Bence direk iletişimi kesin. Söyleseniz ne olacak ki aklı sıra eşinden intikam alıyor olan kadına olmaz. O yüzden muhattap dahilinde olmadan uzaklaşın.

3oda1salonmide Cok korkunc bi durum, benimde ablamin vardi boyle bi tanidigi direkt iliskisini kesti hic hos seyler degil. Hani arkadasligini devam ettirsen bile yarin bigun bu ortaya cikinca esin sana bile boyle bi insanla neden gorustun diyebilir

3oda1salonmide Kocasina degil ama kendi eşine anlatmalisin bence. Ses kaydi falan is baska yere dogru gidiyo çünkü. Bi insan bunun sesini niye baskasina atar onu da anlamis degilimm.

3oda1salonmide Minareyi calan kılıfını hazırlarmış o bokları yiyebilen her işin icindende sıyrılmasını bilir sen bence hic karisma kötü sen olursun.Eger elindede delilin yoksa birdaha o kadınla görüsme numarasını falan sil boşver kendi pisliklerinde boğulsunlar.Ama o ara bol bolda dua etki allah kendiliginden herşeyi gün yüzüne cıkartsın senin yapacagin şeyler bol dua edip allaha havale etmen ve kadınla iletişimini tamamen kesmen.Birde şoyle düsün evli oldugu halde başka erkeklerle inip binebilen biri(bu erkek icinde geçerli buarada)sen kocanı ayartmayacağı ne mağlum

Kardeleen aynen öyle yaptım iletişimi elstim o an korku düştü ayrıldım dedi bende sen bilirsin nemi ilgilendirmez deyip bitirdim

premise aynen de öyle bir de adın arada kötüye çıkar yani bir düşünsene herşeyi beraber yaptık desene bildiğin kızmk dpğruladıltan sonra istediğin kadar işin içinde değilim de yani

Sokaklambasi bende kendi kocama söyledim iletişimi de kestim Allah ıslah etsin demekten başka çarem kalmadı

Yasak_elma kesinlikle Öylr ya ben iletişimi direk kestim zaten inşallah gün yüzüne çıkar bir gün de bu yük omzumdan kalkar ama dediğiniz gibi ben bişey deswm ya yalancı ya da yılanın başı olurum karışmamak en iyisi