Dolunayy hayır tanımıyorum ben ama kocası falan tanıyo hatta akraba düğünün de görmüş adamı
Aldatma aldatılma
3oda1salonmide aldatan erkek olunca kadın cinayet islemiyor ama kadın aldatinca cinayet şiddet vb olaylar çok yaşaniyor bu yüzden siz o ahlaksız kadınla tamamen bağlantınızı koparın derim . Evet zamanında eşi de onu aldatmis ama kendine saygısı olan şerefli namuslu bir kadın kısas yapmak yerine namusuyla boşanıp ondan sonra ne halt yiyecekse yerdi . Bir de size sende yap diye akıl vermesi falan iğrenç ya iğrenç gerçekten hemcinslerimden tiksinir oldum . Çocukları yoktur inşallah ya varsa eğer çok üzülürüm yazık o çocuklara baba namussuz anne namussuz kimin şeyi kimin seyinde belli değil … Allah ıslah etsin
Sokaklambasi bende böyle demiştim ama işte yapan her pisliği yapıyo bacım
taricat amin amin 4 çocukları var en küçüğü 1 yaşında bu yüzden çok arada kaldım zaten kahretsin ki ikisi de birbirinden kötü
3oda1salonmide yazık ya kıyamam o yavrulara 🥺 ne yazık ki insan ailesini ana babasını secemiyor işte 😣 Allah onlarin yüzü hürmetine ıslah etsin yola getirsin pis mahluklari
3oda1salonmide görüşmeyi kesebilirsn sana suc atmaması içinde elinde onun bir kanıtını saklayabilirsiniz varsa
taricat amin amin gerçekten insan seçemiyor malesef ailesini
sessizol kanıt olarak numaralar ve bir iki ekran görüntüsü var görüşmeyi de zaten kestim şükür ki
Dolunayy yuhh
3oda1salonmide çocuklara çok çok üzüldüm. Boşansalar herkes daha mutlu olacak gibi. En çok da çocuklar.
3oda1salonmide sananeğ ? Bırak kim kime napıyorsa yapsın alan memnun veren memnun🤫
bitterdelisi24 derken bu nasıl bir hitap acaba ben aldatması ile falan da ilgilenmiyorum zaten benim başımı yakmasından korkuyorum yoksa kim ne almış kim ne vermiş.memnun mu değil mi bizene
3oda1salonmide iyi de bu işi açığa çıkarmalı mıyım dıye soruyorsun ? Erkek aldatmış sıkıntı yok kadında aldatmış.. birbirlerini bulmuşlar yani tencere kapak. Hadi adam duzgun olsa tamam ama oda aldatmış bende dıyorum ki Bırwk kim napıyorsa yapsın…. Herkes iyi olur sen kötu olursun .. iftira attı der yalan soyluyo der. Basına dert alma böyle bi ilişki yuzunden .. insan gibi uyarmışsın gerısı onun ahlakına karakterine kalmıs. Sen olayı deşifre etsen ne olacak
3oda1salonmide Karı kocanın arasına şeytan bile girmezmiş derler, boşver gider dersin bi bakarsın onlar iyi olur sen kötü olursun olan sana olur boşver Allah’ından bulsunlar.
3oda1salonmide valla sus bacım bu devirde kimsenin iyiliği düşünüp arkasından dönen dolapları söylemeyeceksin. Biz söyledik de noldu? Çocukluk arkadaşımın kız kardeşi ve eşi birliktelik yaşıyorlardı. Bunu açığa çıkardık vay efendim arkadaşım hepimizi engelledi eşi de diyor ki yuvamı yıktınız benim karım her şeyi biliyordu diye 🙄 daha da kimseye iyilik yapmam herkes kendi bokunda pisliğinde boğulsun o kadar kötü düşünüyorum ki artık gözümün önünde birine tecavüz etseler ailem dışında kimseye karışmam geçer giderim yanından o kadar oldum yani 🤦🏻♀️ Şunu anladım ‘Hiç bir iyilik cezasız kalmaz’ o yüzden boşver
bitterdelisi24 ben de zaten o yüzden sorun deşifre etsem mi iyi olur etmesem mi tencere kapak olduğunu zaten anladık sağolsun lar ama omuzumda yük kaldı yani enin de sonunda beni suçlu çıkarabilir
BoncukunAnnesi aynen öyle gerçekten de
Anonimhatun haklısınız valla benim korkumdan bu açığa çıkarıcam yuvamı yıktın olacak çıkarmıyorum bu sefer de yarın bri gün biliyordu o da olacak
3oda1salonmide yani uzak kal yarın birgün açığa çıkarsada seni ilgilendırmıyo yani bence fazla dert etmişsin bunu kendine