Kızlar burda takip ediyorum ben gibi bi çok kişi orgazm olamıyor malesef 1 yıllık evliyim. İlk birlikteliğimiz çok zor geçti baya kanamam oldu evlendikten 4 gün sonra ilişkiye girebildik çok zorlandık yapamadık aslında yaşadığım bölgenin KANLİİ ÇARŞAF meselesinden dolayı ayrı bi sitresliydim kayınvalidem Allah razı olsun hiç konusu falan açmadı ama ben kendimi bildim bile evlenen çoğu kişiden kanlı çarşaf göstereceksin oldu ki hep düşündüm kan gelmezse hadi eşim yanlış analarsa falan diye ama eşimde hiç öyle niye kan gelmedi diye sormazdı ama içimde hep bi korku vardı o yüzden ilk gecemi hep bi korkuyla geçti giremedik ilişkiye 4 günün sonunda oldu ama baya zordu anlatılmayacak kadar zordu ve ben evlendim evleneli 1 kere bile orgazm olamadım tam olucam eşim boşalıyor konuşuyorum eşimle bunları dene şunu söyle yap falan diye yapıyor ama yok yine olamıyorum kendim mast yaparak olabiliyorum kolay bi şekilde ama ilişkide olamıyorum burdan okuduğum seyleride denedim bir çok kez ama yok olamıyorum 😔ben ne yapam nerelere gidem bana bi yol gösterin bacılar