Ecoss123 Haklısın sen ağlayınca belkide sarılmasını bekledin bi geri adım hoş söz bekledin ama, sinirliyken bunları düşünmesi harekete geçirmesi imkansız yani. İki tarafta sakinleyince çok daha rahat bir şekilde konuşsanız, o an biriniz sussanız olaylar kırma raddesine gelmeden tatlıya bağlanacak aslında. Hepimiz geçiyoruz o süreçlerden fakat ciddi ve ağır sözler söylenmiş bir tartışmada ben ağlasam eşim oralı olmaz. Evet içten içe düşünür ama o anki sinirle bence yanıma yaklaşmaz öyle düşünüyorum. ağlamanında bir özelliği var çünkü bilmiyorum, duygusal bi film izlerken ağladığınızda, yada canınız yandığında ağladığınızda, allah korusun bi yakınınıza üzülüp ağladığınızda aynı tepkiyi vermeyecek mesela. Sinirliyken kavga ettiğimizde ucunda ağlamak olmasa da erkeklerden bi özür bi adım bekliyoruz yapmayınca kuruluyoruz düşündükçe düşünüyoruz. Ama aslında iki tarafta suçlu aynı şekilde iki tarafta kendince haklı. Oturup konuşmadan sakin kafaya ulaşmadan ancak birbirinizi yıpratırsınız.
Burada cinselliği de öne vurarak erken boşalıyor demişsiniz ama konuştuktan sonra bu çözülür. Henüz iki ay gerçekten çok erken, bizim 1 ayı neredeyse birbirimize alışmakla geçti diğer ayında cinselliği kabullenmekle geçti en azından benim açımdan. O an eşim böyleydi şöyleydi diye düşünmemiştim bile öyle söyliyim. Tabi belki sevgiliyken bişeyler yaşadınız bilemem ama evliliğe alışma sürecinde yormayın kendinizi böyle