Polyannacilik Gurbetgelini_ bence gereksiz pahalı fakat evde yinede bir supurgen var ise onun yerine dysanin müdeali olan fakir dik supurgeler var aynı dysin şeklinde özellikleri aynı hatta bir sürü başlığı var ama dysin bozulduğunda yada parça değiştirmek istediğinde zor temin ediliyor ve parçaları çok pahali o tarz birşey bakabilirsin yada robot süpürge alabilirsin bunlar bana daha mantıklı geliyor
Memu Gurbetgelini_ bende bakıyorum Kasım indiriminde alalım diyoruz ama o kadar para vermek ne kadar doğru bilemedim bende bekleyeyim burda
Gurbetgelini_ Memu aslında eşim parasını sorun etmiyo çünkü bana sözü var 😂mecburen alıcam dedi daha doğrusu kızlar ben bundan 2 hafta önce tesettüre girdim bir nevi onun hediyesi gibi düşünelim😏o yüzden parası sorun değil 🙄😂
Gurbetgelini_ Kahvelidondurma ya dimi bende öyle düşünüyorum ama bilemedim yinede çok fazla memnun kaldığını söyleyende var🤷♀️
Bengeldimm Ellamella Al kız al valla çok güzel. Ama tavsiyem halıların kalınsa 1de çalıştır parkelerde fayanslarda 2 veya turboda
Kahvelidondurma Gurbetgelini_ bnde memnunum 65 dk şarj var , başlıkları var 3 kademe wolt yukseltici var , bide dyson gibi sürekli tuda basmiyosun, 5 saat şarj oluyor ışıklı da
Barbiegirll Gurbetgelini_ 15 gündür v10 kullanıyorum böyle bir şey yok harika bir şeyyy her gün ev süpürüyorum
Romantik_prenses Ben Dyson kullanıyorum çok memnunum hah burası çok temiz dediğim evden bile yarım kilo pislik çıkarıyor yok böyle bir çekicilik 😂 Valla paraya kıyıp aldığında asla pişman olmıycağın bi şey öyle söyleyim bir kullanıcı olarak aşırı aşırı memnunum
fatimaaaa Romantik_prenses o kadar para vermişsin tabi ki öveceksin :D Yarım kilo pislik çıkarıyormuş. Yarım kilo ne demek biliyor musun ancak çok pis biri olman lazım ki o kadar çıksın ya da abartı dilini fazla kullanıyorsun. Lütfen objektif bir kıyas paylaşın. Herkesin parası olmayabilir insanları heveslendirip eşine karşı zor durumda bırakabilirsiniz. Aslı başı süpürge elektronik alet yarın öbürgün bozulacak. Neyse insanoğlu hep fazlasını ister. Durumu olan alsın tabi.
sosyolog1kadin Gurbetgelini_ v15 yerine 11 12 al bence aralarında hiç fark yok ben de baya araştırdım
sosyolog1kadin Gurbetgelini_ v15 en yükseği v 12 ile neredeyse aynı ikiside işıklı. V 15 in haznesi bı tık daha büyük ama hep basılı tutmak gerekiyo süpürürken ama süpürgeyi tuttuğun yerde olduğu için ister istemez basılı tutuyosun. V 12 de öyle bi sorun yok tek sefer basıyorsun çalışıyor