Uykulupingue çarşamba gideyim bakalım ne olacak bugün tam 10 gün oldu dudaklarım patladı sıkıntıdan adet olamayınca dudaklarıma vurdu ☹

Ben hastalandım çok şükür dün hastalandım karnımın şişide indi rahatladım ama yinede gidicem bi baksın ulrurasyonla içim rahat etsin sende mutlaka git geçmiş olsun canım

Uykulupingue soğan suyu içtim kekik suyu ve maydonoz suyu umarım sende olursun cnm

Elifdurununannesi ya bende şubat ve nisanda düşük yaptım, 7 ay sonra ilk defa bu ay adetim 3 gğn tek geldi ,2 gün durdu biy gelmedi sonra kahvemsi renkler geldi neden acaba . Bi ara sordum ama kimse cvp vermedi doğru düzgün
      Merak ediom neden oldu

cano42 benim bildiğim düşük olduğu zaman vücut kendini 1 seneye ancak toparlıyor ve adet geçikmeleri aksamalar az adet görme çok adet görme çok normal olduğunu ve sıkıntı yaratmayacagini biliyorum ama ekstra bir şikayet varsa mutlaka doktora gidilmeli geçmiş olsun

Elifdurununannesi Hic böyle olmadi 7 aydir ilk defa basima geldi. Tiroid haplarini degistirdim dozunu hormonlar degisti Belki ondan diye dusundum