Deli-hatun bayangamzelili valla aynı sorunlar benimde var bende gidicem kadın doğum doktoruna ama randevu bulamıyorum
Meryemdonmez Canım bende normal doğum yaptım ama doğumdan hemen sonra dikiş atıldı eskisinden de dar şu anda size dikiş atılmadı mı
bayangamzelili Meryemdonmez Banada atıldı ama bende hiç etki etmedi galiba geniş olduğunu hissediyorum keyif alamıyorum ilişkide bu sebebten dolayı ilişkimiz uzun sürüyor kremlerle ona rağmen alamıyorum
Act242924 bayangamzelili benim de aynı sorunlar var zaten doğum da sıkı atılmadı dikiş duramadığım için inşallah sonuç alırsınız belki ilerde bende giderim
bayangamzelili fatimaaaa Rahatsız oluyorum gaz çıkarma dedi duyuyorum bı ilişki sırasında değil günlükte ve bu genişlik olduğunun göstergesi
bayangamzelili sevimsizpandaaa İlişkiden zevk alamıyorum hani kısa sürüyor vs diye olsa tamam diyeceğim ama bizim kremle uzun süreli bir ilişkimiz var ama ben keyif almıyorum idrar kaçırma , ve gaz sesi benim iÇin en büyğk sebepler
aybukem bayangamzelili doğumdan sonra gaz sorunu derken ? Yani vajinadan çıkan gazdan mı bahsediyorsun
kivircikhatun bayangamzelili bilgi verirmisiniz gittiyseniz aynı sorunlar bendede var ve ben sezeryan yaptım doğumu