Polyannacilik Elizabeth bu ay gelen faturaların hepsi zamlı yani yarı yarıya fazla gelecek biz hesaplamistik 400 iken 800 gelecek gibi …
Ecoss123 Polyannacilik bizimde bu ay 820 geldi 35 de calistigi halde bilmiyorum ne olacak daha kara kışa girmeden boyle ocak subat ta halimiz ne olur bilemiyorum
Elizabeth Polyannacilik bizim karşı komşuya 198 gelmiş hayret ettim aradaki fark baya var zaten 95 KDV yazıyor kadın acmadi mi ki daha 😀😀
Nietzsche Cicikiz valla biz 38 e kadar düşürdük 40 üstüne geçince ölüyorum bunaltıdan . Isınıyor bizim baya ,boşa fatura yükseltiyoruz 😂 ben zaten tulum giydiriyorum uyurken ,yerlerde yuvarlanarak uyuyor 😂
Lavinia_ Elizabeth daha yakmadık bizde buralar hala sıcak gündüzlər ev de güneş görünc şu anlık yakmıyoruz ama bu sene fiyatlar uçucak resmen ya 🤦🏻♀️
Esmerkiz Elizabeth Hollanda’dan selamlar😁burdada doğal gaz fiyatları yükseldi. 120€ öderken 190€ oldu allah sonumuzu hayır etsin elettirikli battaniyelerim vardı onları kullanıcağız🙈
Cicikiz Sokaklambasi kullanıyorum woolantın uyku tulumunu kullanıyorum hemde ama üşüyormuş gibi geliyor kızım 4 yaşında o giymiyor 😂
Sept Elizabeth ay daha açmadık biz. Elim varmıyor ne yalan söyleyim. Hayırlısı bakalım ne zaman pes edicez 😒
bitterdelisi24 Cicikiz olsun ya gene de sen o kadar acma :) daha bunun Aralık Ocak ayları var o zaman ne yakcan :)