Evet kızlarım ablalarım büyüklerim küçüklerim
Bir yeni post la daha karşınızdayım devamlı sizinle muhabbet etmek istiyorum bu uygulama aşırı sardı beni hep dedikodu mu yapacağız ya da eşlerimizi mi yerden yere vuracağız ? Biraz da küçüklükten kalan anılarımızı yad edelim . Mesela ben kuçükken cici bebeyi süt ile ıslatıp mama gibi yemeye bayılırdım aramızda kalsın 🤫bu yasımda evli kadın halimle halâ daha yerim bayılıyorum tadına 🤭 varmı sizinde böyle çocukluktan gelen ve halâ devam ettiginiz aliskanliklarınız yemek içmek hersey dahil anlatabilirsiniz 🤩
Kalan Alışkanlık
Cici bebeye bende cokk bayılırım 🤗 cok lezzetli bir tadı varmış gibi geliyor böyle immm falan oluyorum yerken 🙈 birde nesguikciyim ben cokk seviyorum nesguikii 😂 canımm nesguikimmm 🤎🤎
Ecoss123 ayy bende hâlâ bisküviyi çaya batırıp yerim nerde olursam olim tutamıyorum kendimi😂😂
Poncikanneee evet o da güzel bakın hele de bisküvi petibör ise 🤭❤❤
Ecoss123 danone ye bayılan biri olarak hala yerim oğluma diye aldırıyorum ortak yiyoruz 😂
sinsirelllllaaaa evet o da güzel 🤭
Ecoss123 yeme içme değil ama tik gibi bisey annemin kulak memesiyle oynardım sürekli dibinden ayrilmas elim.hep kulağında olurdu evlendikten sonra biraz törpulemeye çalıştım sonra hijyen takıntım başladı komple bıraktım şuan kendi kulağımla oynuyorum 🙃🤭😂😂
Kiz hijyen takintin baslasada esinden demi tiksiniyorsun alemsin kocan o senin kocan 🤩🤣🤣
- Düzenlendi
Ecoss123 yok canım eşiminkiyle değil annemin kulağıyla oynardım kendimi bildim bileli. Yani anneminkiyle oynamayı bıraktım, Eşimin kulağı biraz sert geliyor onu sevmedim ama soğuk olursa bazen oynuyorum onunkiylede😅😅
Ecoss123 aynenn ya😂😍
- Düzenlendi
Ecoss123 ben de cicibebe severim çok ama büyüyünce tarifimi güncelledim, bisküviyi az sütle ıslatıp biraz muz biraz bal koyuyorum. Çok iyi oluyor 😂😂 bi de saçımla oynarım kendimi bildim bileli, kahkul kısmıyla yani parmaklarıma sıkıştırıp aman neyse anlatamadım ki 😂 annem görünce inanamıyo hala mı diye soruyo 😂 tesettürlüyüm ben. Sırf bunun için eve geldiğimi bilirim. Ha bi’ de uyurken elimle göğsümü tutarım. Koynuma sokuyorum yani elimi. Çok samimi olduk yeter 😂😂😂
Cicilibicili kiz cok yasa alemsin inan 😂
sinsirelllllaaaa ahahaha bu güzeldi😂bende aynı şekilde oğluma diye alıyorum beraber yiyoruz özellikle onların cici bebelisi var onlara bayılırım
Ecoss123 ay bayılırım cicibebeye çocuk olmamasına rağmen evde hep bulunur arada sütün içine atıp sabahlarıda çaya batırıp yiyorum😄
Ben uykum geldiğinde saçla oynamayı çok severim elim saça gittimi uykum gelmiş demektir,kendi saçım dışında da olabilir yeterki saç olsun😁 kendimle oynardım şimdi eşimin saçına sardım elim gittimi kafasına hehh diyo bizimkinin uykusu gelmiş mesaj veriyo😅😅😅
Ecoss123 kolaya meyve suyuna çaya ekmek batırıp yerim bazen bide tabiki cicibebe vazgeçilmez çok severim o mis gibi kokusu varya offf beni mest ediyo 28 yaşında 2 çocuk annesiyim çocuklara alınca bile yiyorum valla 😅😅