Merhabalar..
Bilenler vardır kürtaj işlemi oldu eylülde ve 1. Ayı dolunca sıkıntılar yaşadım şiddetli ağrılar ile regl de olmamıştım hoş hala olmadım. Gebelik filan yok öncelikle doktor antibiyotik yazdı rahimde sıvı birikmesi demişti.. Bir hafta kullan gel dedi neyse ben aynen öyle yaptım ama kontrolde hala geçmemişti beni yönlendirdi ana hastaneye. Ertesi sabah erkenden kan verdim ve sonuç çıktığı gün rahimde biriken sıvıyı boşalttılar hayatım kayıyor gibi acı çektim kürtaj gibi düşünün. Doktorda dedi ki hemen bir dahiliyeye gitmen gerekiyor dediklerimi ciddiye al kan pıhtılaşması hastalığın olabilir dedi. Çünkü çekilen sıvı bir idrar örneği verilen kap kadar dolu ve daha da temizledi Allah kimsenin başına vermesin İnşaAllah. Bugün de dahiliyeye gittim değerlerim sıkıntılı imiş ama hematolojiye gittim gönderdi daha doğrusu. Oradaki doktorda 10 gün sonra gel genetik 10 gün sonra açılır dedi test yapılacak yani. Aklıma şu takıldı bu kan pıhtılaşması sorunu sonradan çıkan bir şey mi yani ilk düşük oldu 2. Sağlıklı sorunsuz oldu 3. De kromozom bozukluğu ile öldü. E kan pıhtılaşma var ise sağlıklı olan gebeliğim de sorun yaşamaz mıydım?