Uyuyankoala Kızlar çok stresliyim reglim 5 gün gecikti hamile kalmak istemiyorum 1.5 yaşında oğlum var hiç hazır değilim 😔 böyle olupta hamile kalanlar var mı varsa belirtiler neydi paylaşır mısınız
bitterdelisi24 Uyuyankoala düşük bir ihtimal ama ihtimal de olsa var yani :) ama sanmıyorum yüzde bir milyon hamile degılsin :) stresten gecikmiş seninki
Den2017 Uyuyankoala bu ay sanırım herkeste bi gecikme var kime sorsam günü geçmiş benimde geçti ama oldum sonunda stres yapmayın olursunuz sizde
Delininbiriii Uyuyankoala ben regliden 2 gün önce ilişkiye girmiştim sonra adet oldum üstüne covid oldum derken cenaze derken ilişki olmamıştı diğer adete kadar bir test yaptım hamileymişim 🤣
omeygot Uyuyankoala Zor bir ihtimal ama düşünmek lazım bazı kadınların yumurtlama dönemi değişir 100 de 1 Ama sitrese girmişte olabilirsin Havalar da değişti 😕🤷♀️
buzdankalpler bitterdelisi24 10 gün geciktim hamile değildim. Ama ilişki adetin neresindeydi hatırlamıcak kadar da uzun süre geçmişti. Test yapmayı düşündünüz mü içiniz rahatlar en azından
Uyuyankoala buzdankalpler korunmasız ilişki üzerinden 7 gün geçti o yüzden testte çıkacağını sanmıyorum aşkım inanılmaz stres yaptım normalde gecikse bile aman olur böyle şeyler diyip geçiştirirdim ama niye böyle oldu bilmiyorum 😥
bitterdelisi24 Uyuyankoala 🥰🥰 ne guzel kelam o öyle :) amin insallah agzım bal yesin 😂😂 rahatla gevşe bebegım :)))
buzdankalpler Uyuyankoala tatlım ben 1.5. Yıldır korunmuyorum 😂 benimki prezervatif takmak istemiyo takmamak için binbir bahane buluyo. Telaşlanmak için çok erken hamilelik riskinin düşük olduğu dönemde birlikte olmuşsunuz. Gecikme 7 günü aşarsa test yapın büyük ihtimalle o da negatif çıkar doktora kontrole gidersiniz rutin kontrol gibi.
Uyuyankoala Den2017 Ayyy çok sağol gerçekten buraya yazdıktan sonra o kadar rahatladım ki umarım hemen regl olurum bende teşekkür ederim 😻
Den2017 Uykulupingue tam beş gün geciktim ama uykularım kaçmıştı artık korunuyoruzda ona rağmen korktum 😃
Gulsum12 Uykulupingue benim de 2 gün gecikti 3 aylık bebeğim var çok korkuyorum korunuyoruz ama nie gecikti die baya stres yaptım siz oldunuz mu?
Fidans Den2017 merhaba bana yardımcı olurmusunuz bugun oylesıne test yaptım 2 çızgı oldu ama silik bir kaç saat sonrada regl oldum doktoruma yazdm dedı kan testi ver
Uyuyankoala Uykulupingue hayırr hala olmadım 🙈 bugün inanılmaz bir baş dönmesi ve mide bulantım var 🤭 dün test yaptım negatif çıktı 🥺
Uyuyankoala buzdankalpler @Uykulupingue @omeygot @bitterdelisi24 regl oldum yaşasın yuppiiiiiiiiiiiiii içimdeki organlar halay çekiyor kızlar çok mutluyum 😂 hep derim Rabbim olmayanlara versin gerçekten oğlum bana her anlamda yetiyor ☺️