• Muhabbet
  • Venüs tras bıçağı öneri 🪒🪒

Kızlar venusu uzun süreli kullananlar memnun kalanlar anlatır mısınız hangi renk hangi seri ben çok anlamıyorum çünkü jilete baslicam mecbur olarak özel bolgeme, biraz hassas, kabartmayan tahriş etmeyen pratik bir tıraş bıçağı arıyorum yardımcı olur musunuz,

Gamzekck dikislerim var agdadan korkuyorum Venüs bıçaklarının bir çok rengi var ben hangisi daha iyi bilmiyorum önerisi olan varmı

Marbled bir çok türü var hangisi daha kullanışlı daha az tahriş ediyor bilmiyorum beş bıçaklı olanlar iyi almıyor dar diyorlar iki bicaklilar sert cikartiyor diyorlar yani hepsi farklı farklı bende bilmiyorum açıkçası türlerini nasıl olduklarını

Sept dar diyorlar onada hepsini almiyormus beş bıçaklı daha iyi diyorsunuz yani

• Sept bunu yanıtladı.

Birde bir başlığı ne kadar süre kullanabiliriz kaç kere kullaniliyor

Gamzekck, başlığı Venüs tras bıçağı öneri 🪒🪒 olarak değiştirdi.

Mavi mor lila pembe turuncu renkleri var

Polyannacilik emzirmiyorum emzirmeden sonra gidicem inşallah lazere ama şuan hem emzirdigim için hem bebeğimi tek birakamadigim için jilete başvurmaya karar verdim normalde ağda yapıyorum ama bebeğim küçük ve rahatsız benim de dikislerim geçmedi maalesef o yüzden jilet araştırmaya karar verdim bende hanımlar onerse bugün sipariş vericem 🙃

Gamzekck ben çok uzun zaman kullandım traş bıçağı, hep 5 bıçaklı kullandım bıçakların sayısı yükseldikçe tahriş etme olasılığı düşer. Almama gibi bi durumla da karşılaşmadım hiç. Embrace vardı en memnun kaldığım oydu ama bulunamıyordu son zamanlarda morunu kullanıyordum ben de. Önemli olan bıçak sayısı dediğim gibi.

Gamzekck ben yıllardır kullanıyorum yıllardır kenarları jelli olanları onermem o jeller yeterli degil gereksiz fazla para veriyosun ve o baslık yüzünden heryere kolay ulasamıyorsun ben jelsiz olanlardan kullanıyorum 5 bıcaklı tercih ediyordum detay gerektiren yerler için de mavi yada pembe 3 bıcaklı olanlrı tercih ediyordum

Gamzekck o kadar uzun süre gidiyor ki inanamazsın baya gidiyor

Gamzekck Venüs comfortglide spa breeze kullanıyordum lazer yaparken. Benim de tenim çok hassas. Bir tek bununla alerji olmuyordu.