• Muhabbet
  • Venüs tras bıçağı öneri 🪒🪒

Sept o markaya hemen bakicam teşekkür ederim 🥰

Rouge teşekkür ederim jelsiz olanlara da bakicam lila mor ve mavi olan başlıkları aldım ben onerdiginiz başka başlık varsa resim yada link atarsanız çok sevinirim emzirdigim için lazere gidemiyorum

Rouge yaa lütfen link yada resmini atar mısınız

Polyannacilik memnun kaldınız mı ben yeni başladım güzel alıyor ama yine çabuk çıkıyor yani kesme ve tahriş yapmıyor çok rahat birde arka kismimi alabilsem aynayla bile yapamıyorum öneriniz varmı

Heyyo teşekkür ederim aldım çok güzel 🥰

Gamzekck valla ben lazerden önce eğilerek jiletle hallediyordum kalmıyordu birşey karşımıza aynayı koyarak karşısına oturup ta alabilirsiniz

Polyannacilik balım birşey sormak istiyorum diğer jiletlerden ne farkı var çünkü bir tık pahalı ya daha geç mi çıkıyor tüyler

Uyuyankoala ben bir aydır kullanıyorum sanırım kesik tahriş olmuyor ardından minik minik kılları bırakmıyor ağda gibi yapıyor yani kalmıyor hiçbir şey temiz oluyor, kullanımı da aşırı rahat olduğu için

Polyannacilik yapıyorum ama popo kısmı bir türlü tam olmuyor 😂belkide kararma var biraz ondanda rahat görmüyor olabilirim kararma için önerileriniz varmı

Heyyo onu aldım ikili kutuda mavisini aldım ikili kutuda birde lilasini aldım hafif pembeye kaçıyor renki üç bıçaklı sadece moru beş bıçaklı şuan lilasini kullanıyorum jeli hızlı bitiyor ama çok memnun kaldım

Gamzekck jilet kullanipta kararma olmamasi kaçınılmaz malesef 😔bunun içinde var bı operasyon ama ne kadar sağlıklı yada onerilirmi bilmiyorum güzellik merkezleri kararma olan bölgelere mudehale ediyorlar sanırım bı arastirmanizi tavsiye ederim

Gamzekck batık gibi sertlik bırakmıyor yani değil mi o halde hemen almam lazım 🤩

Polyannacilik teşekkür ederim güzelim ben ağda kullanıyordum aslında ama kararma ve batıklar olmaya başladı o yüzden de jilete geçtim ağda kullanıyordum aslında,lazere gidemiyorum şuan lazer istiyordum aslında

Polyannacilik hayır sertlik yine oluyor ama tek bıçakların yaptığı kadar değil ve yaptıktan sonra ellediginde agdayla almış gibi hissediyorsun

10 ay sonra

Rouge ay ben uygulamayı sildikten sonra buna cevap verememistim mavi olani ve mor bıçaklı olanı almıştım senin tavsiyenle teşekkür ederim memnunum 😂🙏🥰

Gamzekck kızlar merhaba üstte kalsın diye tekrar yazıyorum bu glette İsrail ürünü diye geçiyor her yerde benimde almam lazım başlık, çok kararsızım bilgiler doğru mu acaba