Bsrkaya bitterdelisi24 kadın kendisini patlamadı. Keşkee patlatsaydi. Oda ölseydi. Bombayı banka oturağına koyup uzaktan kumanda ile patlattı.
Ask_hosmus Ecoli ülkeye giren çıkan belli değil, insanlar rahatça ülkeye girebiliyor,giren de çıkmıyor zaten, bu ülkeye girmek bu kadar kolay olmasaydı bunların hiç biri olmazdı..
bitterdelisi24 Bsrkaya o kadar insanın katili gebermesin sürünsün seytan ya . İnsan Bile denmez bunlara
Zeynepkiraz Ecoli arkadaşlarım videolarıni attılar olay anından her yer kan gölü çoğunun kafası kopmus
ZRaporu Ecoli çok üzgünüm. Bugün de taksime gitmeye niyetlenmiştim sonra vazgeçtim. Bebek arabasını görünce kahroldum. O insanları parçalanmış bir şekilde gördüğümde mahvoldum. Allah yardımcıları olsun. Bu hain saldırıyı gerçekleştirenleri de Allah kahretsin.
Ecoli ZRaporu Allah kahretsin onları. Geçmiş olsun , Allah korumuş sizi de… Havaalanı patlamasını hatırlıyorum da arkadaşımı kaybetmiştim. Çok zor.
Ecoli Bsrkaya evet eşim polis hem de oraya yakındı. Dediğiniz gibi ne videolar var gruplarında… Çok zor.
bitterdelisi24 Bsrkaya sen gene böyle bilgiler verme bosver baksana ne deseler işlem başlatıyorlar bu yorumu da sil bence arkdasm vıdeo atmıs hemen tespit etmısler ıcerı almıslar sankı konu oymuş gibi
Yorumcuanneniz @Bsrkaya bunlar burada paylaşılacak bilgiler değil başınıza iş açabilir bu sebeple sildim
Hemsireanneg bitterdelisi24 kadın esenlerde benim mahallemde oturuyormuş sokagına yığınla polisler gelmiş yabancıymış kıyafetleri hep aynı olduğundan mahallelide tespit etmiş görüntülerden
Hemsireanneg bitterdelisi24 yok banka çanta mı poşet mi ne bırakmış o patlıyor zaten, uyruğunu bilmiyorum