Merve2611 Günaydın herkese. Burada yeniyim :) Dün bir kaza sonucunda ilişkinin ardından ella hap kullanmak zorunda kaldım. Ancak bu haptan çok fazla şikayet olduğunu gördüm çok fazla hamile kalan olmuş. Kızım henüz küçük buna hazır değilim var mı bilgisi olan?
herseybos Merve2611 bende kullanmıştım bir kere ama sorun olmamıştı bir sonraki ay regl tarihi değişti sadece umarım sizde de öyle olur
bitterdelisi24 Merve2611 hayır ya kısa sürede ıctıysen ımkansız gibi bırsey ıcın rahat olsun o ilaç döllenmeyi engellıyo nasıl hamile kalabilirsin
Havadansudan Merve2611 evet aynı durumu ben yaşadım bir dahaki ay regl tarihim bir iki gün ileri atmisti gününde gelmemişti
Kedidirokedi Merve2611 72 saat içinde içmeniz gerekiyor hemen ertesi gün içtiyseniz bir şey olmaz geçen ay bende kullandım
Merve2611 bitterdelisi24 Hemen içtim 2 saat olmuştu ama öyle yorumlar gördüm ki yarım saat içinde içtiğim halde kaldım falan yazmışlar aşırı moralim bozuldu 😞 bir de alerjim var zaten korkudan alerji ilacımı bile içemiyorum etkisi azalmasın diye.
bitterdelisi24 Merve2611 ya yok yok öyle olsa bu kadar insan içer mi. Ben 12 saat sonunda ıctım ben bile kalmadım hamile ki sen en kısa sürede içmişsin.. Hamile kalma ihtimalın cok cok dusuk güven sen bana imkansız dıyorum bak :) relax
bitterdelisi24 Merve2611 sevindim :) stres yapma diye söylüyorum .. adetin de gecıkıcek:) 20 gun sonrw kızlar hamılemiyim diye post acma 🥰😂😂
Merve2611 bitterdelisi24 hahah yok yok 😅 onu tahmin ediyorum adetim normalde de sıkıntılıydı 😀 yan etki olarak Şuan sadece alerjimi tetikledi gibi
Emel-28 ben ertesi gün hapı kullandığım halde hamile kalmıştım maalesef, moral bozmak için yazmadım ama bazen olabiliyor demek 🤷♀️
Emel-28 öyle hayırlısı olsun, benim ikizlerim vardı 8 aylıklardı kızı öğrendiğimde, aralarında 17 ay var üçüz gibi büyütüyorum biraz zor oluyor tabi eş dışında başka desteğim yok
Emel-28 ama sanmıyorum çok nadirdir benim gibi olanlar allah isteyene istediği zaman nasip etsin sağlıklı olsunlar yeter 🤲
Merve2611 Emel-28 Allah yardımcınız olsun Allah hepsine sağlık versin 🤲🏻 haklısınız eş desteği çok önemli, bekleyip göreceğiz bakalım yapacak bir şey yok Şuan 😊