Kızlar şehir dışından annemler geldi bi kaç gündür bizde kalıyorlar benim iki tane küçük çocuğum var hiç bana yardım etmiyor ne ev işin de ne yemekte ne sofra toplama da ya sadece çocukları kucağına alıp seviyor ağlayınca eee bu ağlıyor al durmuyor ya onlar yokken bu kadar yorulmuyordum ne gece ıyuyabiliuorum ne gündüze dermanım kalıuor niye yardım etmiyorsun ee ben buraya iş yapmaya mi geldim iş yapınca babam kızıyor otur kendi yapsın diuor o kadar sinir oluyorum ki surat asmamak için zor tutuyorum hiç işin ucundan tutmuyor yemek bende ev işi bende sorsan bizi ziyarete gelmiş milletin annesi gelince gidince tatil yapıyoruz keyif yapıyoruz diyorlar ama benim annem gelince ben ne keyif yapıyorum ne tatil 😂
Annem
Benim annem Allah razı olsun her geldiğinde evi dip köşe temizler cocuga da bakar ben sadece yemek hazırlarim. Babamda gidip temizlik. Malzemesi pazar alışverişi felan alır ne eksikse alırlar. Hamileyken babamdan ananas istedim 10 tane ananas suyu 1 tanede ananas almış hiç unutmam bana böyle yapsalar üvey miyim diye şüphe ederim 🤣 ama annenin yaşını bilmiyoruz belki yoruluyordur e sana dinlenmeyede gelmiş olabilir. Gidicek ler zaten anın tadını çıkar bunca zaman annen seni büyüttü sonucta
Zeynepkiraz 44 yAsonda hersey alırlar o sıkıntı değil de işte ne bilim
Annem hayatta değil torununu bile göremedi hayatta olsaydı da sağlık sorunları çoktu söyleme şekilleri falan hoş değil tabi ki ama biraz idare edin bence eşimin annesigil gelince de aynı olur yaşlılar çünkü idare edicez bi şekilde
denizz kaynanam da mesela bize gelince bi bardak kaldırmaz kızım sen kendin yapabiliyorsun sen hızlısın illa birinin yardımetmesi için perisan mı olmak lazım . Ben annemin evine gittiğim de temizliği yemeği ben kendim yaparım anne sen otur isterdiniz tatlı tuzlu varsa yapim edim diye ama bana gelince kimse bir bardak kaldırmıyor ben zaten kendim yapabiliyorum evim toplu yemeklerim hep hazır öyle sorumsuz biri değilim Ama etrafındakiler annem gelince rahat ediyorum söyle böyle diyince ben de şok oluyorum
mamacita biz de kimse yapmıyor yine ben yapıyorum ben hazırlıyorum topluyorum bide sipariş tatlı yap kurabiye yap pasta yap
Cicikiz amaaaan eksik kalırlar😂😂 ben yapacağından değil hani herkes annem gelince rahat ediyorum söyle rahatım böyle rahatım diuor ya ondan şaşırıyorum
123loriyy amaaan boşver bacım benim annemde öyle yatıya gelmezler yakınız zaten ama oturmaya gelirler misafir gibi oturur çocuklarımla oynar benimde 2 tane küçük çocuğum var 2 ay sonra kızım 4 yaşına girecek oğlumda 1 yaşını 3 buçuk ay geçti ve ikiside çok yaramaz hele oğlum nerdeyse düz duvara tırmanacak bacak kadar boyuyla heryere giriyo🤣 onlar gelmeden çoğunluk yemeğimi çayımı herşeyimi yaparım bi sofrayı kurması kalır ama ben gidince bide orda yemek hazırlarım yada çocukları eşimle babama bırakıp yardım ederim bak mesela söylemesi ayıp bu akşam banduma yapıcaz eşime çağırıyımmı annemleri dedim ben karışmam çağırırsan ona göre bana haber ver dedi babamı aradım kardeşinle konuşuyum haber veririm dedi 2 dakkaya geri aradı geliyomuşuz senin bi eksigin falan varmı dedi yok sağol baba görüşürüz dedim kapattım akşam gelecekler anacım yine sağolsun misafir gibi oturacak eşimde söylenecek misafir gibi oturuyo suna bak ya Allah Allah diyecek bende boşver aşkım hep böyle bilmiyomusun anamın huyunu diycem eşimi yatıştırıcam 🤣
123loriyy benim annem yapar bana gelince oturmaz ya işim varsa yapar dur ben temizlik yapayım diyip kalkamaz yani kaynanam hele var ya o daha beter zaten sık gelmez ama evde bişi yapıyım dogumgünü vs hayatta yardım etmez annem hizmet eder bulaşık vs toplarlar ablamla sen iki çocukla toplayamazsın der öyle iş varsa yapar yani taşınma vs gelir yardıma çağırınca
123loriyy canım annem yeter ki gelsin, bi şey yapmasına gerek yok. Ayağa kalksa kahvesini yapar oturturum geri, zamanında o baktı şimdi sıra bende. Sizin anneniz gençmiş benim anneme göre. Öyle olsa belki benim beklentilerim de farklı olurdu ama şu an öyle değil. Benim evimde olması bana yetiyor. Anneniz tatile gelmiş belli ki, niye tatile geldiği yerde çalışsın ki 🙈
123loriyy aa cok gencc 🤣 maşallah
123loriyy anam olaydı da geleydi bende tatil yapaydı.