Nerminn genital kararma her kadında olabilen bi durum. Çok beyaz tenli olunsa dahi genital bölge bir ya da bir kaç ton koyu olabilir. Bildiğim kadarıyla tabii ki kendi ten rengi ile aynı renk olanlar var ama genelde kuzey Avrupa kadınlarının böyle kararması yok. Engelleyici krem falan yok size kim ne önerirse önersin ise yaramayacak. Ağda falan kullanıyorsanız onun yerine lazer epilasyon yaptırmak ise yarayabilir. Bir kadın doğum doktorundan dinlemiştim. Beyazlatmak için uyguladıkları lazerli bir yöntem varmış ama çok kara değilse zaten normal bir durum olduğu için de tavsiye etmiyorum demişti.

gshande tewekkurler. Ben bakude yawiyorum. Burada bir doktora sordum 250 manat yani 2600 tl falan dedi lazerle beyazlatma

Nerminn ise yarama yüzdesi olarak bir sey dedi mi ? Size uygunsa çok rahatsizsaniz yaptirirsiniz

gshande hayir oyle bir wey demedi. Wimdi diyilde gelevek zamanda duwunuyorum. Wimdi bendr qaliba mantar oluwdy. Cok kawinti yapiyor ve yaniyor gibi. Bilmiyorjm.ne yapacagimi eczaneden krem ve ilac aldim. Bakalim.iwe yatiycakmi

Kardeleen klion d fitil diyolar qaliba turkiyede. Bizde wam diyolar. Ve birde klotrimazol kremi aldim

Kardeleen açıkçası daha önce başıma gelmediği için isim olarak bilmiyorum, doktor yazdıysa ise yarar demek istedim

gshande kalçanın iç kısmında da kararma var herkeste öyle mi acaba onun için ne yapılabilir ki

Defnezzz bahsettiğim lazerli yöntem olabilir herhalde doktor a sormak lazım.