dramaqueencnm taricat üzülme kız bende kaçtım bedavaya gelmiş olduk hele ben hem bedava hemde promosyonla gitmiş oldum ahahah
Cicikiz taricat bende kaçtım ama bana yaptılar canım ben istemediğim halde yapıldı kınama kadar yaptılar kaçmama rağmen kendi ailem hiç bişi yapmadı
Monimom Cicikiz bende kaçtım panfemiye denk geldi kayınvalidem tedavi görüyor du oda olmadı herşeyim alındı ama düğün olmadı
Monimom Ecrininannesi bana eşimin ailesi zorla dört bilezik taktı oda ev alalım diye bozdurduk oda gitti
Aysenurlady Ecrininannesi banada eşimin ailesi 5 bilezik iki kelepçe tuğra kolye hint seti saat küpe 3 yüzük annemlerde 1 tane bilezik yine bi kolye eşimede saat
zeynep266 taricat 6 bilezik kayinvalidemler annemler bir bilezik bile yapmadı bir tane cumhuriyet taktılar
soulless Ecrininannesi eşimin tarafı Madonna kolye akıtma dört bilezik taktı. Anne tarafım yüzük kolye. Ama suan iki bilezik ve yüzüklerim var araba aldık gitti hepsi 😬
belinda Ecrininannesi eşimin ailesi 5 bilezik, bir tane kolye, bir tane saat, bi adette orta kalınlıkta bi set taktilar ayriyetten bir baget yüzük tektaş ve alyansimda vardi, annemle babamda bir kolye ve 2 tane bilezik taktilar 🙂
Cicekliperde Cicikiz hiçbir şey olmadı işte 😂😂 kimse bana bir şey yapmadı. Ben de beklemedim ve istemedim zaten ama sonra bir öğrendim ki Urfa’nın adetlerinde isteyene yapmak zorundalarmış ve bayağı yapıyorlarmış. Bizde de istemek ayıp 😂😂
Cicikiz Cicekliperde kız ben cahildim ya 18 yaşında misafir odası aldık hadi oturma odası bakalım şimdi dediler ee koltuk aldık ya bidaha mı alıcaz dedim😂