Ecrininannesi eli yaş gotu kuru gelin oldum kactigim için 😂😂😂 ailem Tugrali kolye ve bileklik yapabildi durumları kötüydü bayağı o dönem . Eşimin ailesi de 1 bilezik bir küpe 😂 ama eksikliğini hiç hissetmedim altın dediğin her zaman yapılır eşim sonradan kendisi aldı yaptı sağolsun bir kez olsun ben istemedim bile kendisinden . Huzur olsun yeter ki gerisi zamanla olsa da olur 😌

Esimin ailesi 10 bilezik 1 tuğra yaptılar. Kendi ailem 1 bilezik hediyelerle falan 18 tane bileziğim vardı. 🤗

Ecrininannesi anam bacım eltim yeni evlendiğimde bedavaya geldin sen solda sifirsin demişti kendisi başlık parasiyla alındığı için de kavga etmiştik o kadar şimdi yorumları okudukça hak verdim harbiden bedavaya gitmişim 🤣🤣🤣

Ecrininannesi Eşimin annesi babası 5 bilezik,Bir gerdanlık set,beşi biryerde,saat yaptılar sagolsunlar birde bizim duğunmuz yemekli oldu ozamanın parasıyla bile baya masraf yapmışlardı erkek tarafının bir adeti var eşimin yakın akrabağlarına bohça yapıldı.Ben kactıgım için ailem yoktu düğünümde😥 ama sağolsun eşim taraf hicbirşeyimi eksik etmediler kınamda düğunümde davullu zurnalı oldu konvoyum bile oldu🤗

taricat üzülme kız bende kaçtım bedavaya gelmiş olduk hele ben hem bedava hemde promosyonla gitmiş oldum ahahah

taricat bende kaçtım ama bana yaptılar canım ben istemediğim halde yapıldı kınama kadar yaptılar kaçmama rağmen kendi ailem hiç bişi yapmadı

Ecrininannesi bana eşimin ailesi zorla dört bilezik taktı oda ev alalım diye bozdurduk oda gitti

Cicikiz bende kaçtım panfemiye denk geldi kayınvalidem tedavi görüyor du oda olmadı herşeyim alındı ama düğün olmadı

Ecrininannesi banada eşimin ailesi 5 bilezik iki kelepçe tuğra kolye hint seti saat küpe 3 yüzük annemlerde 1 tane bilezik yine bi kolye eşimede saat

Cicikiz benimde kına düğün falan herşey oldu ama altına gelince nanay oldu 😂😂😂