2 yıllık evliyim eşimle kopma noktasına geldik aşırı aileci sevgi ilgi göstermeyen baskın bi karekter ezilen alttan alan hep ben oluyorum ama artık yoruldum yine sudan bi sebep için ailesinin yanında azarladı beni rezil etti ölsende başkasıyla evlensem ben diyen bi insan düşünün çocuğumu düşünmesem çoktan kapıyı çekip çıkmıştım şuan napıcam inanın bilmiyorum boşanmaya cesaretim yok ama nasıl düzelecek bu adam bilmiyorum
Boşanma
Neden boşanmaya cesaretin yok kuzumm
Bsrkaya postla ilgisi yok ama sen naptin canım evine döndün mü inşallah eşin akillanmis mi 🤭
Biz kadınlar hep diyoruz ya aman çocuğum için boşanma yayım .aman yuvam yıkılmasın çocuk var . Ama çok yanlış düşünüyoruz , eğer senin mutsuz bir evliliğin varsa bu huzursuz ortamın gerginliği zaten çocuğuna da yansıyacak ve yarın birgün bu çocuk büyüdüğünde ay annemle babam iyiki bosanmamis demeyecek , sadece mutsuz olacak sizin gerginliğiniz huzursuzluhunz çocuğa yansıyacak yarın birgün çocuğun kendi ailesi olduğunda bu sefer çocukta babadan ne görüyorsa öyle davranacak oda karşısındaki de mutsuz olacak . oyzden lütfen çocuk için boşanmiyim demeyin bakın eger gerçekten huzursuz ve mutsuz saniz bosanin, emin olun sağlıklı bir ayrılık, sağlıksız bir birliktelikten daha iyidir .ve sunuda unutmayın bir kadın ne isterse onu yapabilir kendinizi cesaretsiz görmeyin kadın güçlü bir varlık tır kendi ayakları üzerinde durur ,birde çocuğunuz var ne güzel işte çocuğunuz size güç olur emin olun .
Cicilibicili yok kuzum dönmedim daha ama baya hatasını anlamıs. Görüntülü konuşuyoruz falan böyle çok daha iyi gidiyor daha 2 ay oldu kız en az 5 ay olsun daha sonra dönerim eve 🤗
Bsrkaya anladım canım, 2 ayda az değil ama kız😂
Cicilibicili valla benim için az gezmeye gelmişim gibi düşün 😜
Bsrkaya ohh değmeyin keyfime 😄🤌🏻
Crsnsa başkasıyla evlenmesi için ölmene gerek yok bence boşarsın o da evlenir o çok meraklı olduğu başkasıyla. Çocuğunuzu düşünüyosanız böyle bir ortamda büyütmeyin. Babasız büyümesin derken babalı akıl sağlığı yerinde olmayan bir birey olur. Çocuğunuz erkekse babası örnek alıp eşine aynı şekilde davranır. Çocuğunuz kız ise evlendiğinde eşi kötü biriyse kendini asla savunmaz susar susar içine ata ata hasta olur. Buradan kendinize de pay çıkarın lütfen. Böyle sağlıksız bir eş ile sağlıksız bir evlilikte ne kadar sağlıklı kalabilirsiniz. Sizin ÖLMENİZİ isteyen bir eş ile! Bu basit bir şey değil. İyi düşünün.
Cicilibicili vallahi öyle yaaa 🤗 çok iyi geldi ruhumaa. Vee çok iyi bir ruh halindeyiimm. Kafama göree gece gezmeleri o cafe senin bu cafe benim arkadaş ortamı 10/10 aktivite 👌🏻🤗