Meraba kızlar, Ocak ayından beri gebelik Düşünüyoruz doktora da gittik her ay adet olmamak için dua ediyorum ne yapacağımı bilemiyorum artık az önce de adet oldum oturdum ağladım içim çok doldu buraya yazmak sizinle paylaşmak istedim ne yapmam gerektiğini bilemiyorum artık

Lalderiin orası öyle canım elbette . Ne bileyim işte ne yapacağımı bilemiyorum bu kadar zor mu diye düşünüyorum enerjim umudum tükeniyor gibi hissediyorum bazen gerçekten zor bir süreç ne kadar düşünmemeye çalışsam da olmuyor düşünüyorsun aklına geliyor bu ay olabilir mi falan Diye düşünmeden edemiyorum

Bsrdskran 1 yıla kadar süresi var stres yapmayın akışına bırakın. Net yumurtlama günü için uvalasyon testi alın . Bu yöntemle hemen gebe kalan çok kişi var. İnstagram da birgebeningünlüğü takip edin. Ne demek istediğimi anlayacaksınız

Nurane001 3 yıl ama Öncesinde çocuk yapmak gibi bir düşüncemiz yoktu dediğim gibi Ocak ayından itibaren bu düşünceye girdik

Deletedmom3 bu zamana kadar hep adet takvimini kullandım ama bu ay ovulüsyon testi alıp onu deneyeceğim . Dediğin sayfaya bakarım tabi hemen teşekkür ederim

Bsrdskran rica ederim alanında en başarılı sayfalardan biri. Takvim doğru çıkmıyor uvalasyon daha net. Hem sayfada uvalasyon takibidee yapılıyor. Oraya bak öyle uvalasyon testi almanı tavsiye ederim

Bsrdskran 3 yıl korunmussunuz hemen olmayabiliyor bazen stresten uzak durmalisin kafana takma olmuyor yoksa

My_LiFe canım şöyle bişe evlenmeden önce 3 ay doğum kontrol kullandım sonrasında doğal yollarda korundum ama süreç içerisinde eşim işi nedeniyle 9 ay kadar yurt dışında idi haplarla falan korunmam uzun sürmedi yani

Bsrdskran kan degerlerine ve vitamin değerlerine baktırdım mi kadjn doğuma gittin mi kontrol amaçlı

Bsrdskran ıstagramda birgebeningunlugu var canim ona bak nasıl pozisyon kurulacgi yazılmış basıları bir sorun olmasada o pozisyonu deneyip hamile kalmis

Cangul korunmadım canım zaten eşimle 1 yıl kadar bi süre ayrı kaldık ilişki vs olmadı doğal olarak çok affedersin dışarıya boşalarak korunduk ilişki olduğunda

My_LiFe kan değerlerime baktırmadım kadın doğuma gittim bi sıkıntı olmadığını söyledi kan testi yapalım gibi bişe de demedi bi sorun olsa kan testi yapalım derdi diye düşünüyorum ama bilemiyorum

Cangul evet gördüm yüzüstü yatış pozisyonunu diyorsun dimi ovulasyn testi aldım bugün adetim bitince başlayacağım bu pozisyonu denesem mi bilmiyorum ters rahim olan kadınlar denemiş ama herkes deneyebilir diyor sence bu pozisyonu denemeli miyim

Bsrdskran canım bu ay ovulasyon dene olmazsa obur ay bu pozisyonu denersin yani bunda kötü bisey yok denemekten bisey gelmez