Denizzzzz Bsrdskran Canım dün bende burdan okuyup baktım da o pozisyona çok fazla kişi hamile kalmış öyle bu ay mutlak ama deneyeceğim bende
Bsrdskran Denizzzzz evet baya o pozisyonda hamile kalan var bende denicem denemekten bişe kaybetmeyiz
Denizzzzz Bsrdskran Keisnlikle canım adet oldum bu ay mutlaka hem yumurtlama kitlerini hem de o pozisyonu deneyeceğim.
Bsrdskran Denizzzzz Hanği testi kullanıyorsun bende şuan adetim 3 gün var bitmesine hadi bismillah Allah yardımcımız olsun :)
Denizzzzz Bsrdskran Amin inşallah canm bende yeni alacağım canm eczaneler kapalı adetim bitince başlayacağım ay inşallah bende 4 e yakın oldu evleneli başta düşünmeyince zor oluyor bende başta düşünmedim şimdi de olmuyor canm
Denizzzzz Bsrdskran Evet canm süt hormonumu yükseltiyor benim o yüzden doktorum kullanmamamı söyledi canm o yüzden yaramıyor dedim 😊
Denizzzzz Bsrdskran Bu macunu kullanan bazıları iyi diyor canm ben bir defa Arı sütü kullandım ama daha kullanmamamı söyledi doktorum sonra bıraktım .
Denizzzzz Cangul Evet evliyim canm çocuk istiyorum 4 sene olacak ilk iki yıl istemedik sonra da nasip olmadı .