Cicekliperde Ecivicivokke aynısının da moru var bende ama o boyanmaz herhalde. Youtubede görmüştüm video . Boyuyorlardı oluyordu
TombulHatun Ecivicivokke düğün değil ki sonuçta bence çok da güzel olur üzerine beyaz değil de renkli bir şalla kombin yap ayakkabında, boyadığında ya kahve değil de 2 renk olup eşit dağılmazsa ben çok korkarım elbise çok güzel üzülürüm ziyan olursa 😂
Ecivicivokke TombulHatun şu an kullanmadığım için üzülmem ben ya çünkü gözden çıkardım 😕 bu renk olmaz kuzum ya ben çok açık tonlar giymiyor rahatsız oluyorum nedense
Ecivicivokke Kuzulkurt sen hangisini kullandın ki boyadan dolayı mı acaba kötü oldu😳 aynen toz boya almak istiyorum bende
Kuzulkurt Ecivicivokke bime gelen kumaş boyaları var ya 6 lı. Toz değildi suluydu aslında özellikle onun için almamıştım kızımla kumaşa resim çizmek için almıştım 🥲
TombulHatun Ecivicivokke biz bilmesek de fikir sahibiyiz hemen yorum yaparız senin postunu boş bırakamazdım 😂
Kuzulkurt Ecivicivokke evet canım ya tül olduğundan soldu hemen ya da sulu diye bilemiyorum. Resim çizdiğimiz kumaşlara çok güzel oldu çünkü 🥲
Ecivicivokke Cicekliperde evet bunu bende izledim şimdi bir vazgeçme yoluna girmedim değil 😕 bu tutmadiusa benim ki hiç tutmaz 😳 astar renk alır üst tül kalır gibi
Ecivicivokke TombulHatun bu kumaş türü güzel tutar boyayı ya ben kumaştan korkuyorum yoksa çoktan yapardım ya
Kuzulkurt Ecivicivokke yok güzeldi ilk yaptığımda. Ben normal bir tüle yapmıştım yani kıyafet değildi önce onda denemek istemiştim