Ecivicivokke TombulHatun bu kumaş türü güzel tutar boyayı ya ben kumaştan korkuyorum yoksa çoktan yapardım ya
Kuzulkurt Ecivicivokke yok güzeldi ilk yaptığımda. Ben normal bir tüle yapmıştım yani kıyafet değildi önce onda denemek istemiştim
Ecivicivokke Cicekliperde dimi ya iç astar daha koyu kalır sanki 😳 ama Nisan haftaya satıp yeni alamam ve satsam yine çok bir şey isteyemem ki
Kuzulkurt Ecivicivokke tofisa da indirim var canım abiyeler 140 tam başlıyor istersen bak beğendiğin model olabilir. Benim pek tarzım değiller almadım yoksa kesin alırdım, en pahalısı 300 küsür
Ecivicivokke Kuzulkurt baktım şimdi sen diyince evet baya düşmüş fiyatlar ama pek benlik bir şey yok gibi ya
Kuzulkurt Ecivicivokke gözden çıkardıysan boya gitsin ya en kötü astarını kesersin boyadığın renkte astar dikersin onu giyersin altına
Ecivicivokke Kuzulkurt bak o da çok mantıklı 😍 ya başka türlü kullanmadığım bir elbise zaten dolapta kalacağına deneyeyim
Kuzulkurt Ecivicivokke haklısın canım. Dolapta uygulamasında satmaya çalışsan aslında olur ama yeni elbise alacak bütçen yoksa beklemek zorunda kalırsın. Dene gitsin ben destekliyorum seni 😂
Ecivicivokke Kuzulkurt ya alırım almasına ama denemek istiyorum nedense 🤭 ay teşekkür ederim destek mesajlarına ihtiyacım vardı 😍💃