Rouge Nietzsche üsenmeee yap sende yavas yavas yapıyoruz işte ne güzel. çikolatayı biraz özliyim bende yaparım 😂🌸
sinsirelllllaaaa Rouge bak mesela ağlayan pasta sufle rulo yaş pasta hangi meyveden istersen ceesecake te olabilir bunlarda güzel oluyo
Rouge TombulHatun oofff offf offf agzımın suları aktı okurkeennn bir sürü tatlı fikrim oldu bende şu sıralar bu oburluk varken hepsini yaparım dkdkdk🥰❤️💞
Rouge ZRaporu pastamı yaptım şimdi bunu yapıcam bir kere söyledim ya yapıcam diye ikidebir gidip geliyor abla yaptın mı yaptın mı😂bitince yine yazıcam cok teşekkür ederim birde uzun ozenerek yazmıssın ya 😍🥰❤️❤️❤️❤️
ZRaporu Rouge hiçbir detayı atlamadan yazayım dedim 🤩 ben seri üretime bağladığım için kendi püf noktalarımı geliştirdim 😂 mutlaka yap ama bak bekliyorum yorumlarını 🤩
Rouge Ask_hosmus bana cikolatadan öğk geldi artık .beni hemen tıkıyor tıkamasın böyle keyifle yiyim istiyorum o yüzden browni mrowni çaklıt maklıt yok 😂
Rouge Cicekliperde abartılıyorlar ya bunlar da ama tuhaf biseyler dısarda gorsen ogretmen demezsin bizimkilerin bir ağırlıgı seysi varya bunlarda yok
Sept Rouge her gün ama her gün berliner yapabilirsin ben hayır demem jdkxö şaka şaka magnolia yapabilirsin ama bebe bisküvisinden hem çok pratik hem çok lezzetli ayrıca hem meyveli hem kremalıı 🍯🍯
Rouge Sept sana hergün yaparım 😂💞bebek bisküvisi bizde hep olur öyle tek basına yiyorum dkdkdk bu fikri de begendim obur ben 😂teşekkür ederim ❤️
sosyolog1kadin Mavi-_-deniz yaa böyle bir haberle gelmene nasıl sevindim Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canımmmm😍🥺❤️😘
Mavi-_-deniz Cicekliperde aynen canım çok şükür🥰🤲🏻 şu bulantılar geçsede keyfini çıkarsam şuan sevdiğim herşeyden nefret ediyorum ☹️koala gibiyim yataktan koltuğa koltuktan yatağa geçiyorum😂
Mavi-_-deniz Cicekliperde öğretmenler günün kutlu olsun canım 🌺🥰biraz geç oldu kusura bakma anca jeton düştü 😬
Rouge Cicekliperde yaa ben bilmiyordum öğretmenler günü olduğunu benim ilgime bak🥲 gec oldu ama ogretmenler günün kutlu olsun 😍🎉💞