Mavi-_-deniz Cicekliperde öğretmenler günün kutlu olsun canım 🌺🥰biraz geç oldu kusura bakma anca jeton düştü 😬
sinsirelllllaaaa Rouge 69 um şu an hem emziriyorum hem diyet hızlı veriyorum 65 e düşsem de yeter artık kaça kadar gidersem 😂
Rouge Cicekliperde abartılıyorlar ya bunlar da ama tuhaf biseyler dısarda gorsen ogretmen demezsin bizimkilerin bir ağırlıgı seysi varya bunlarda yok
Rouge Sept sana hergün yaparım 😂💞bebek bisküvisi bizde hep olur öyle tek basına yiyorum dkdkdk bu fikri de begendim obur ben 😂teşekkür ederim ❤️
Mavi-_-deniz Rouge ahhh ahhh ne sen sor ne ben söylim ardlem 🥹 Dışarı bile çıkmıyorum hava bile bana kokuyor su bile kokuyor daha bir çok şey 😕 İki aydır tatlı çikolata yemedim görselini bile görmeye tahammülüm yok 🤦♀️
Rouge Cicekliperde yaa ben bilmiyordum öğretmenler günü olduğunu benim ilgime bak🥲 gec oldu ama ogretmenler günün kutlu olsun 😍🎉💞
sosyolog1kadin Mavi-_-deniz yaa böyle bir haberle gelmene nasıl sevindim Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canımmmm😍🥺❤️😘
Mavi-_-deniz sosyolog1kadin yaaa çok teşekkür ederim canım🥰🤲🏻 elhamdülillah çok şükür rabbim nasip etti 🌺
Ecivicivokke Rouge Bunu yeni gördüm ve yapmak istiyorum sana da fikir olsun istersen diye attım canım 😍 ve bende bir ara profiterole sarmistim çok sık yaptım onu da tavsiye ederim harika oluyor 🤤🤤
Rouge Ecivicivokke bende acılmadı ama baska sekilde bakıcam simdi ,zaten yazıyor da .yazıları okumak bile agzının suyunu akıtıyor ya 😂hemde pratik gorunuyor bende deniyim teşekkür ederim canım🥰💞
Mavi-_-deniz Rouge doktora sormayı unuttum ama çevremdekiler kimi sonuna kadar kimi üç ay kimi dört aydan sonra düzelir diyor🥹iştahla yemek yemeyi özledim canım hiç bir şey istemiyor zorla yiyince de mideme taş gibi oturuyor 🤦♀️
Rouge Mavi-_-deniz ayy ne güzel seninle yemek konusuyorduk ya 🥲ama buna deger mavisim sen saglıkla bir gelsin hersey daha güzel olur