Bugün sadece içimi dökmek istedim yoksa ağlayacağım. Eşim için hazırlandım güzel bir akşam olsun diye hazırlandım. Bana demesin mi zeynebe benziyorsun. Canım kızım çok özledim. Bütün hevesim isteğim kaçtı kaçmakla yetmedi ağlamak istiyorum
Nedir bu yeğen aşkı
buzdankalpler olayı anlayamadim canm Zeynep kim , ? Kime benzetti eşin seni
Polyannacilik eşim beni yeğenine benzetiyo çok tatlı bakıyomuşum. Tatlı olan sadece yeğenin mi dedim evet dedi. Koktuğum başıma geliyo. Bıktım bu yeğen takıntısından. Çocuk falan asla istemesin benden.
buzdankalpler çocuğu olunca göxü yeğen görmez erkekler böyle benim eşimde yeğenlerine çok düşkündü oğlumuz olunca tamamen değişti gözü kimseyi görmez
Tuvba soğudum bi anda. Bu kadar da olmaz güzel güzel eğlenmişiz gülmüşüz gelsin beni yeğenine benzetsin o an ağlayasım geldi yüzüm düştü. Beni yeğenine benzetirken benimle birlikte olmayıversin. Benim içim almaz bi defa
buzdankalpler ben mi fesatım olay mı ilginç geldi. Yani hazırlandım diyorsun muhtemelen tahrik edici şeyler tercih ettin buna rağmen o halde yeğenini mi düşünüp seni benzetmiş yani kusura bakma da bu biraz sapıkça bir durum.
buzdankalpler değişik valla tamam sevebilir yeğenleri tabiki ama buda sinir bozucu olabiliyor haklisin
arman aradığım yorum 🥲
arman vallahi sinirim allak bullak. Durup durup ağlıyorum içime içime. Bir de demez mi yüzün neden düştü noldu. Sizin düşündüğünüz gibi hissettiğim için bir anda soğudum ztn yok yanaşmasın artık bana istemiyorum artık.. yeğenine benzetmesi o an bir yana canım kızım çok özledim demesi ayrı neden deyince de çünkü çok tatlı bakıyosun deyişine bir tek o mu tatlı dememe evet demesi ayrı nereden tutmaya çalışsam elimde kaldı. Beni yeğenine bensetiyosa tövbe estafurullah uzak dursun benden
Polyannacilik duygularım karma karışık hışkıra hıçkıra ağlayasım var bu kadarı çok fazla
Yeğen kaç yaşında ki ?
buzdankalpler gerçekten en nefret ettiğim şey yeğen. Evet sevebilirsin hediye alabilirsin ama kurban olup ömrünü adamak nedir. Etrafımda çok var ve inanılmaz itici bisey. Cocuk olursa değişiyor merak etme.
buzdankalpler Yanlış anlamadıysam yeğenine yan gözle bakıyor bu adam😱Yeğen kaç yaşında onu çok merak ettim şimdi😰
cano42 5 yaşına girecek yeğeni
Yasak_elma öyle olduğunu düşünmüyorum. Yeğenlerine aşırı düşkün zaten bunu hissetmiştim ve rahatsız oluyodum. Özledim dediği yeğeninin doğumuna yetişememiş diye kaç defa anlattı pişmanlığını ben sayamadım. Gece de benim bakışımı yeğenine benzetince çok özledim canım kızımı deyince toparlandım gittim odadan. Neymiş çok tatlı bakıyomuşum dünyada bir tek yeğeni tatlıymış.
Yokdahanelerrr daha önce de rahatsızdım aşırı yeğen düşkünlüğünden ama gece ağlattı resmen beni rabbim görüyor beni nasıl üzdüğünü gözyaşlarımı ben daha bişey diyemiyorum. Ciddi ciddi ondan çocuk da istemiyorum. Kızı var zaten onunla ilgilensin
buzdankalpler açıkça söyle bence ya konuşmak en mantıklısı cidden düşkünlük başka ama birlikte olacakken benzetmek başka eşinizin psikolojik desteğe ihtiyacı var sanırım
buzdankalpler biraz gözlemle bakalım davranışları nasıl çocuğa karşı ona göre konuşursun kabul edebilecek bir durum değil çünkü
Ayy tövbe estağfurullah bu kadar düşkünlüğü aklıma başka seyler getirdi neyse şeytan vesvesesidir umarım. Kıza bir zarar vereceğini düşünmuyorum ama bu kadar düşkün olması da kızı gibi gormesi de hayret ettirici. Kendi öz babası kızına o kadar düşkün müdür ki ?🤔
buzdankalpler yani yeğenine farklı duygular mı besliyor birde yaşı da küçük ne bilim fesat da düşünmek istemiyorum ama bu kadar düşkünlük normal mi