Peridemomm valla asla kötü yorum olarak algılamayın ama kadının yokluk çekeni de böyle oluyormuş demekki. Ben o 50 kadından cevap gelmediğine de inanmıyorum. Siz affettiğiniz için o kısmı atladınız belki bilemem ama hiç birimiz salak değiliz birinden biri dönmüştür yapacağını yapmıştır onunla. Adam zaten rahat durmamaya yeminli ufacık boşluğu gayet güzel dolduruyor şu azar mazar uygulamalarında da vardır parmağı sen bence onlara da bi bak. Hayır aldatılmışsın, hala daha şansına köşeyi döndük muamelesi yapıyosun bize. Aldatılmışsın ablacım, ‘cevap vermemişler’ ‘ cinsellik yaşamamış’ o bu şusu yok. Senin kocan cansız bir hesaba sana aşığım gel bu gece şöyle yapalım yazsa da aldatılmış oluyorsun kusura bakma. Bi kere affetmişsiniz zaten gerekirse 1 sene koynuna girmeyin her zaman kolay bir lokmasınız artık. Birde burada ne okuyorsunuz da böyle yükseliyorsunuz anlamıyorum, eşimle kavga edince cinselliği düşünesim gelmiyor direkt duygusal boşluğa düşüyorum güzel kelimeler sarfetsin de konuşalım barışalım diye bakıyorum olaya siz direkt cinsellik. Ne diyim bilemedim, öneri istemişsin belli ama şu olayı anlatınca bile cinsel isteğim gitti benim, değil sana öneri verebileyim 🤦🏼♀️