• +18
  • Yardım lütfen

Peridemomm affetmiş evine dönmüşsün zaten. Özlediğini söylediğine göre içinde de affetmişsin. İçinden geleni yap o zaman. Artık temkinli olursun.

Peridemomm o kadar saçma yorum gekmiski benimde başıma geldi sizinkiler de yapıyordur ama görmüyorsunuz dur emin olun yani tıktok da bile güzel kızları takip etmese bile bakıyordum illaki örnek bu benimde başıma geldi sonuçta barıştık nabayim aynı evin içinde kus mu kalak söz verdi birdakine affetmem olur biter yok ayağımı degsirmwm bazen çok saçmalıyorsuuz o zaman niye barıştı bu kadın

Polyannacilik Kadınlara ne yakışıp yakışmayacağına karar verme yeri mi burası 😂 Beni değil o kadını silmeniz gerekiyor. Doğru söz konuşanı dokuz köyden kovarlarmış.

yinesifremiunuttum onun yaşadığını tabiki savunmuyorum herkesin kendi hayatı bizene , bu durum argo ve küfür etmeni gerektirmiyor yorum yazmadan çik sayfadan o zaman böyle düşünuyorsan ilgilendirmez seni küfür ettin diye karşındaki duzelmicek dikkat et ki kelimelerine boşa askı yeme!

buzdankalpler asıl olayı yanlış anlayan sizsiniz hanım efendi ben kocam başka kadınlara mesaj attı diye tahrik olmadım 1 saat bile küs kalamıyoruz ve ben özledim buradaki postalar da özlemimi daha çok arttırdı dedim dilerim siz ve sizin gibi sadece olaya kötü tarafından bakanların başına gelmez böyle bir olay saçma sapan yerlere çekmiş herkes ne midemi bıraktınız ne başka bişey size kocamı affetmicem dedim mi boşanmak istediğimi gözünü korkutmak için söyledim post açarken söylemeyi unutmuş olabilirim ama bu bu kadar kötü yorum yapabilirsiniz anlamına gelmiyor biraz saygı lütfen

Peridemomm ‘’okuduklarım yüzünden eşime karşı isteğim arttı’’ nesini yanlış okudum diye baktım. Başında evet forumda gezindiğinizi belirtmişsiniz ama can sıkıntısından değil mi? Ben okuduklarınız kısmında forumda yazılanlar olduğunu anlamadım. Bunu belirtseydiniz daha anlaşılır olabilirdi. Bir de biz ne yazıyoruz ne konuşuyoruz da forumda bu kadar milletin isteği arttı çok ilginç. Anlayamadım. Bazı postlar kişisel bakım bazı postlar başımıza gelen kötü olaylar. Hangi konularda eşinize isteğiniz arttı. Paylaşılan geceliklerde mi?

7 gün sonra

Peridemomm seni çok iyi anlıyorum. Çok zor bir durum. İnsan hep çocuklarını düşünüyor. Yani kelin ilacı olsa kafasına sürer derler. Hatasını telafi etmesi için burnunu sürt biraz. Normal manuel tel kullansın. Gerçi yapacak olan her türlü yapar. Ben Cook tailmaya karar verdim. O yaşasın kaybetme korkusunu